نقل قول نوشته اصلی توسط SV24.CO نمایش پست ها
همکار عزیز موضوع فقط وی پی اس نیست روی یک سرور . همین الان هم off 55% رو بردارند ما میتونیم هزینه سرور رو در بیاریم چه برسه به 6 ماه دیگه . پورت هم خودتون بهتر از من میدونید 500 مگابیت گارانتی هست . حداقل سرور قبلی همیشه به ما 800 تا رو داده حالا بماند 1500 هم گرفتیم به راحتی . قصد جسارت و تخریب کسی رو ندارم . درسته ارز خیلی اذیت میکنه اما با برنامه ریزی میشه باهاش کنار اومد ، حداقل تا به الان که شده . مگر اینکه دلار برسه به 7 8 تومن که اونوقت نه تنها هاستینگ بلکه کل کشور تعطیل خواهد شد .
دوست عزیز مبحث بین فروشنده ها ربطی به من نداره ولی یوزرها باید بدونن که معنی اورسل یعنی چه! شما از همین سرورهای مجازی که ارائه میکنید میتونید یک تست سرعت هارد قرار بدین و همین سرعت رو گارانتی بکنید؟ من به عنوان یه مشتری همین حالا میپرسم یا دوست استارتری که فروشنده تاپیک بودن ایا میتونن اینکار رو بکنن؟ در رنج فروشنده های ارزان چه شما چه دوستان دیگر اورسل امری اجتناب ناپذیر هست!(حالا اینجا اورسل منابع مختلف مطرح میشه و ...) این چرخه هم باعث میشه در نتیجه کیفیت کم بشه و ..... من در این چند سال فروشنده ایی ندیدم که قیمت از حد متعارف بازار کمتر ارائه بده و بتونه سرویس طولانی مدت و با ثباتی ارائه بده به یوزرها حتی زمانی که دلار 2000 تومن بود!

امیدوارم فروش خوبی داشته باشید.