سلام
دوستان عزیز به نظرتون سرور xlhost برای میزبانی مناسب هست؟
نظرتون راجب Dell PowerEdge R415 چیه؟
سلام
دوستان عزیز به نظرتون سرور xlhost برای میزبانی مناسب هست؟
نظرتون راجب Dell PowerEdge R415 چیه؟
خوبه
درود و سلام
من قبلا از این دیتاسنتر سرویس داشتم
به نظر من از سرور ها ی discont استفاده نکنید
در تجربه ای که من از این سرور ها داشتم هر ۲ هارد سرور سوخت و کل اطلاعاتم پرید .
اما آپتایم و سرعت پورت خوبی داره .
ارادتمند
گفتار نیک پندار نیک کردار نیکتيرآرش در کمانم، نام ايران بر زبانم، سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم چونسياوش پاک پاکم، همچو رستم پهلوانم، کاوه ام تارپود کاويانم، من ز ماد واز هخايم، از ارشک، ساسانيانم، مازيارم، بابکم من رهبر آزادگانم، جشنيلدا، جشن نوروز هم مهرگانم،
زاده پاک اهـــورا، از نژاد آريـــانمدرود بر کوروش کبیر
سلام
عزیز R415 که استارتر گفتند Discount نیست و هارد هم در هر سیستمی و در هر لحظه ممکنه بسوزه. لازم نیست ذکر بشه که شما باید بکاپ داشته باشید.
در مورد استفاده از سرورهای این دیتاسنتر برای هاستینگ، تجربه ی بسیار خوبی باهاش داشتیم.
چندین سرور هاستینگ خودمون داریم، و چندین سرور هاستینگ هم برای مشتری ها و چند سایت بزرگ روی این دیتاسنتر داشتیم و داریم.
UPTime بی نظیر، کیفیت بسیار بالای سخت افزار و شبکه (حتی سخت افزار Discount) و عدم مشکل تحریم.
به نظر من برای میزبانی، با بررسی همه ی جوانب، بهترین انتخاب هست.
موفق باشید.![]()
(وب هاست پرشیا) ارائه دهنده انواع خدمات وب
فروش ویژه بهاری سرور مجازی وبــ هاست پرشیا
میزبانی وب ، سروراختصاصی و مجازی ، ثبت دامنه
فروش ویژه پنل ارسال و دریافت پیام کوتاه همراه با ماژول whmcs
.....
سالهاست با ایکس ال هاست کار میکنیم و مشکلی نداشتیم خدا رو شکر
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
ممنون از همگی
رم و سی پی یو باید بر چه اساس انتخاب بشه؟
2 Opteron 4180 (12x2.6GHz)
8GB
219 دلار
2 Opteron 4180 (12x2.6GHz)
16GB
239 دلار
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
نیاز رو دو حالته یا خودتون میتونید تشخیص بدید ( تجربشو دارید و داشتید م مثلا میدونید برای مدت سه ماه میزبانی چقدر نیاز به رم و سی پی یو داشتید - آپاچی بوده یا لایت اسپید .. هارد سرور چی بوده ... ) یا با ی متخصص مشورت کنید و برنامتون رو بهش بگید تا بررسی کنه و از تجربه ایشون بهره ببرید - خودم هم در خدمتتون هستم اگر کمکی براتون بتونم انجام بدم خوشحال میشم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)