نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 149

موضوع: دوستانی که سایت وردپرس پر بازدید داشتند و مرتب ساسپند می شدند راهنمایی کنند

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن pasargad آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    119
    تشکر شده در
    77 پست

پیش فرض پاسخ : دوستانی که سایت وردپرس پر بازدید داشتند و مرتب ساسپند می شدند راهنمایی کنند

ایشون در چت یاهو با بنده صحبت کردن و متوجه شدم که کدام مشتری ما هستند.
    سایتی که ایشون الان به دردسر افتادن مشکلات متفاوتی داره.
    پلاگین های متفاوت و گاهاً غیر استاندارد که ایشون استفاده میکنه منجمله بالا آوردن چند سایت دیگه روی همین میزبانی به صورت addon-domain, سنگین شدن دیتابیس, اپتیمایز کردن از طریق پی اچ پی مای ادمین و ... به صورت مداوم و ... از مواردی است که با توجه به سنگینی دیتابیس و حجم اطلاعات ایشون باعث میشه بسیار به سرور فشار بیارند.
    روی سرور قبلی که ایشون بودن با وجود لایت اسپید به صورت مکرر ایمیل استفاده بیش از حد ایشون از رم و سی پی یو رو میگرفتیم. و روزانه بالغ بر 1100 ایمیل میومد که واقعاً آزار دهنده بود. باعث کندی سرور و ... هم میشدند.
    این ها رو گفتم نه برای زیر سوال بردن ایشون, بلکه برای دوستانی که میخواهند واقعاً میزبانی کنند پیغام بدن و کار ایشون حل بشه نه کسانی که فکر میکنند خب میاد نهایت شد شد نشد هم نشد یا اینکه میگن خب کنترل میکنیم و ...
    کسانی که واقعاً میتونند سایت های پر بازدید رو پشتیبانی کنند موارد فوق رو در نظر داشته باشند. ایشون با این شرایط هاست نیاز داره.

2. تعداد تشکر ها از pasargad به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

پیش فرض پاسخ : دوستانی که سایت وردپرس پر بازدید داشتند و مرتب ساسپند می شدند راهنمایی کنند

نقل قول نوشته اصلی توسط pasargad نمایش پست ها
    ایشون در چت یاهو با بنده صحبت کردن و متوجه شدم که کدام مشتری ما هستند.
    سایتی که ایشون الان به دردسر افتادن مشکلات متفاوتی داره.
    پلاگین های متفاوت و گاهاً غیر استاندارد که ایشون استفاده میکنه منجمله بالا آوردن چند سایت دیگه روی همین میزبانی به صورت addon-domain, سنگین شدن دیتابیس, اپتیمایز کردن از طریق پی اچ پی مای ادمین و ... به صورت مداوم و ... از مواردی است که با توجه به سنگینی دیتابیس و حجم اطلاعات ایشون باعث میشه بسیار به سرور فشار بیارند.
    روی سرور قبلی که ایشون بودن با وجود لایت اسپید به صورت مکرر ایمیل استفاده بیش از حد ایشون از رم و سی پی یو رو میگرفتیم. و روزانه بالغ بر 1100 ایمیل میومد که واقعاً آزار دهنده بود. باعث کندی سرور و ... هم میشدند.
    این ها رو گفتم نه برای زیر سوال بردن ایشون, بلکه برای دوستانی که میخواهند واقعاً میزبانی کنند پیغام بدن و کار ایشون حل بشه نه کسانی که فکر میکنند خب میاد نهایت شد شد نشد هم نشد یا اینکه میگن خب کنترل میکنیم و ...
    کسانی که واقعاً میتونند سایت های پر بازدید رو پشتیبانی کنند موارد فوق رو در نظر داشته باشند. ایشون با این شرایط هاست نیاز داره.
    ممنون از اقای نظری که خیلی لطف دارند
    ولی تنها چیزی که هست این ادد دامین هست که اصلا با این مشکلاتی که این سایت داره همین یک دامنه رو بتونند پشتیبانی کنند ما کلاهمون رو می اندازم هوا
    در مورد اپتیماز دیتابیس هر از گاهی انجام می دادم و نه مکرر اون هم موقعی که می خواستم بک آپ بگیرم ولی کلا این مشکل من به قول شما 24 ساعته بود
    با تشکر

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)