برای همین هست که عرض کردم جو انجمن باعث میشه افرادی با 12 پست و مجهول الهویه فرصت مانور پیدا بکنند و در مقابل کسانی رو میشناسم که از 7-8 سال پیش در انجمنها زحمت کشیدند و در آخر بخاطر ... افرادی نظیر شما از انجمن کوچ کرده اند. فعالیت بنده در اینجا هم فقط به قصد کمک به دوستان هست وگر نه بیشتر در انجمن های خارجی فعالیت میکنم چرا که در اونجا اگر تشکری نباشه لا اقل تخریب نمیکنند. شماره موبایل بنده در پستتون هست خواستید زنگ بزنید بیشتر باهم آشنا بشیم البته فکر کنم شما منو بهتر میشناسید!
موفق باشید
افتتاح حساب بیزنس پی پال - پرداخت با کردیت کارت و پی پال - فروش انواع گیفت کارت
>>>خرید موجودی حسابهای لیمیت شده پی پال<<<
هر جا که فعالیت می کنید موفق باشید اما حتما شما و دیگران که سابقه...دارند به دلیل کار های من است که محروم اند ! چیز تازه ای نیست که افرادی... چون شما تقصیر اشتباهات خود را به دیگران مربوط می دانند و پاسخ گو نیستند!
همچنین لطف کنید وقتی در فروم های خارجی کلاه بعضی ها را بالا می کشید نامی از ایران نیاورید که بیش از این شرمسار باشیم !
مشکلات بوجود آمده نتیجه بی دقتی کاربر قبل از تهیه سرویس بوده و ما با دقت از قبل همه شرایط رو درج میکنیم تا بعد توسط افراد تازه وارد و بی اطلاع از قوانین به ما خرده گرفته نشود.
در فرومهای خارجی همه اطلاعات از ایران ثبت شده لذا ما به ایرانی بودن خود افتخار میکنیم و مثل شما نستیم که سعی در پنهان نمودن هویت واقعی خود بنماییم.
با سپاس
ویرایش توسط hadipro : January 31st, 2013 در ساعت 15:03
دوستان سرویس ویزا کارت+ حساب بانکی همچنان فعال میباشد.لطفا" برای دریافت جزییات بیشتر و قیمت روزانه پی ام بفرستید.
با تشکر - حسین زاده
.................................................. ...............................
ویرایش توسط Wartra : March 31st, 2013 در ساعت 22:54
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)