-
January 30th, 2013, 10:32
پاسخ : حساب بانکی جاری آمریکا به نام شما با هویت خارجی
واسه منو به این میلم پخ کن دادا
dvb.shop@ymail.com
-
-
January 30th, 2013 10:32
# ADS
-
January 30th, 2013, 16:40
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pendar09
فروم مطرحی چون پرشین تولز بزرگترین مدرک برای سابقه دار بودن شماست پس مظلوم نمایی نکنید !
فرم پرشین تولز زمانی مفید بود ولی هم اکنون با عنایت برخی مدیران آن انجمن به مکانی امن برای فعالیت کلاهبرداران نا شناس - دلالان ارز و اشخاصی مثل شما تبدیل شده که باعث میشه اقدام به توهین و تصمیم گیری در مورد دیگران بدون دلیل و مدرک روشن مینمایید لطفا" وقت انجمن و دوستان رو بیش از این تلف نکنید.
پیشاپیش احترام همه همکاران و دوستان در انجمن مذکور محفوظ میباشد. با سپاس
ویرایش توسط hadipro : January 30th, 2013 در ساعت 16:44
افتتاح حساب بیزنس پی پال - پرداخت با کردیت کارت و پی پال - فروش انواع گیفت کارت
>>>خرید موجودی حسابهای لیمیت شده پی پال<<<
-
-
January 30th, 2013, 16:53
عضو انجمن
جناب حسین زاده برای ما اکانت پی پال تهیه کردند ، از زحماتی که کشیدید ممنونم .
-
-
January 30th, 2013, 21:03
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hadipro
فرم پرشین تولز زمانی مفید بود ولی هم اکنون با عنایت برخی مدیران آن انجمن به مکانی امن برای فعالیت کلاهبرداران نا شناس - دلالان ارز و اشخاصی مثل شما تبدیل شده که باعث میشه اقدام به توهین و تصمیم گیری در مورد دیگران بدون دلیل و مدرک روشن مینمایید لطفا" وقت انجمن و دوستان رو بیش از این تلف نکنید.
پیشاپیش احترام همه همکاران و دوستان در انجمن مذکور محفوظ میباشد. با سپاس
نه عزیزم وقتی مال مردمم خوری می کنی و د زدی و کلاه برداری می کنی تا وقتی بهت کار ندارن تعریف می کنی وقتی تشت رسوایی ات می افته یادت می افته چی هست .
کلاه بردار مثل تو ندیده بودم
-
-
January 30th, 2013, 22:27
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pendar09
نه عزیزم وقتی مال مردمم خوری می کنی و د زدی و کلاه برداری می کنی تا وقتی بهت کار ندارن تعریف می کنی وقتی تشت رسوایی ات می افته یادت می افته چی هست .
کلاه بردار مثل تو ندیده بودم

برای همین هست که عرض کردم جو انجمن باعث میشه افرادی با 12 پست و مجهول الهویه فرصت مانور پیدا بکنند و در مقابل کسانی رو میشناسم که از 7-8 سال پیش در انجمنها زحمت کشیدند و در آخر بخاطر ... افرادی نظیر شما از انجمن کوچ کرده اند. فعالیت بنده در اینجا هم فقط به قصد کمک به دوستان هست وگر نه بیشتر در انجمن های خارجی فعالیت میکنم چرا که در اونجا اگر تشکری نباشه لا اقل تخریب نمیکنند. شماره موبایل بنده در پستتون هست خواستید زنگ بزنید بیشتر باهم آشنا بشیم البته فکر کنم شما منو بهتر میشناسید!
موفق باشید
-
-
January 30th, 2013, 22:34
سلام دوست عزیز ؛
شب خوش . حساب پی پال چند روزه میتونید باز کنید؟
-
-
January 30th, 2013, 22:57
دوستانی که ازشون حساب گرفتین کارشون خوبه؟
-
-
January 30th, 2013, 23:22
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hadipro
برای همین هست که عرض کردم جو انجمن باعث میشه افرادی با 12 پست و مجهول الهویه فرصت مانور پیدا بکنند و در مقابل کسانی رو میشناسم که از 7-8 سال پیش در انجمنها زحمت کشیدند و در آخر بخاطر ... افرادی نظیر شما از انجمن کوچ کرده اند. فعالیت بنده در اینجا هم فقط به قصد کمک به دوستان هست وگر نه بیشتر در انجمن های خارجی فعالیت میکنم چرا که در اونجا اگر تشکری نباشه لا اقل تخریب نمیکنند. شماره موبایل بنده در پستتون هست خواستید زنگ بزنید بیشتر باهم آشنا بشیم البته فکر کنم شما منو بهتر میشناسید!
موفق باشید
هر جا که فعالیت می کنید موفق باشید اما حتما شما و دیگران که سابقه...دارند به دلیل کار های من است که محروم اند ! چیز تازه ای نیست که افرادی... چون شما تقصیر اشتباهات خود را به دیگران مربوط می دانند و پاسخ گو نیستند!
همچنین لطف کنید وقتی در فروم های خارجی کلاه بعضی ها را بالا می کشید نامی از ایران نیاورید که بیش از این شرمسار باشیم !
-
-
January 31st, 2013, 14:10
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pendar09
هر جا که فعالیت می کنید موفق باشید اما حتما شما و دیگران که سابقه...دارند به دلیل کار های من است که محروم اند ! چیز تازه ای نیست که افرادی... چون شما تقصیر اشتباهات خود را به دیگران مربوط می دانند و پاسخ گو نیستند!
همچنین لطف کنید وقتی در فروم های خارجی کلاه بعضی ها را بالا می کشید نامی از ایران نیاورید که بیش از این شرمسار باشیم !
مشکلات بوجود آمده نتیجه بی دقتی کاربر قبل از تهیه سرویس بوده و ما با دقت از قبل همه شرایط رو درج میکنیم تا بعد توسط افراد تازه وارد و بی اطلاع از قوانین به ما خرده گرفته نشود.
در فرومهای خارجی همه اطلاعات از ایران ثبت شده لذا ما به ایرانی بودن خود افتخار میکنیم و مثل شما نستیم که سعی در پنهان نمودن هویت واقعی خود بنماییم.
با سپاس
ویرایش توسط hadipro : January 31st, 2013 در ساعت 15:03
-
-
January 31st, 2013, 14:37
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hadipro
مشکلات بوجود آمده نتیجه بی دقتی کابر قبل از تهیه سرویس بوده و ما با دقت از قبل همه شرایط رو درج میکنیم تا بعد توسط افراد تازه وارد و بی اطلاع از قوانین به ما خرده گرفته نشود.
در فرومهای خارجی همه اطلاعات از ایران ثبت شده لذا ما به ایرانی بودن خود افتخار میکنیم و مثل شما نستیم که سعی در پنهان نمودن هویت واقعی خود بنماییم.
با سپاس
مشخص است فردی که این گونه کلاه مردم کشور خودش که به آن افتخار می کند را بر می دارد به خارجی رحم نمی کند !
-