-
January 27th, 2013, 12:37
عضو انجمن
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

نوشته اصلی توسط
felfel
دوستان کمک
دامنه رو ثبت کنید و پارک کنید رو هاستتون
-
-
January 27th, 2013 12:37
# ADS
-
January 27th, 2013, 14:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
felfel
سلام دوستان من الان ی سایت دارم با فریر که اوکی هست حالا میخام ی دامنه دیگه یزنم ولی سایت همون باشه روی دامنه جدید
فایل ها رو که کپی می کنم نمیاد باید چی کار کنم برای اینکار؟
با سپاس
شما دو راه دارین یا دومین جدید رو پارک کنید یا ادش کنید////اگر که ادش کنید هیچ کاری نداره فقط فایل های داخل روت دامین اول را در روت دامین دوم کپی کنید و سایت براحتی بالا میاد///فقط بعدش فایل کانفیگ در پوشه includ رو ویرایش کنید و ادرس دامین دوم رو داخلش بنویسین
-
تعداد تشکر ها ازmo_mohit1 به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2013, 15:55

نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
شما دو راه دارین یا دومین جدید رو پارک کنید یا ادش کنید////اگر که ادش کنید هیچ کاری نداره فقط فایل های داخل روت دامین اول را در روت دامین دوم کپی کنید و سایت براحتی بالا میاد///فقط بعدش فایل کانفیگ در پوشه includ رو ویرایش کنید و ادرس دامین دوم رو داخلش بنویسین
بنده هم این روش رو تست کردم و مشکلی نداشت
-
-
January 27th, 2013, 18:46
سلام خسته نباشید.
سایتی که من ازش هاست گرفتم . تابع فرستادن ایمیل در داخل اسکریپت ها رو بسته و نمیشه ایمیل ارسال کرد( بدون هویت) .
حالا من می خواستم بدونم که آیا پلاگینی هست برای ویرچوال که ایمیل رو از طریق smtp بشه ارسال کرد؟
با تشکر از تمامی شما
-
-
January 27th, 2013, 19:43
عضو انجمن
دوستان در صورتی که بخام منوی کشویی اتخاب کنید.باز نشود و همون اول مششتری همون ابتدا بدون اینکه روی منوی کشویی کلیک کنه محصول رو انتخاب کنه.باید چیکار کنم؟
منظورم اینه که دسته رو دیگه باز نکنی ؟ یک سره بری محصولا ت ؟
-
تعداد تشکر ها ازrapfather به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2013, 20:40

نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
مرسی از جواب کاملتون ... فقط ی چیزی اگر بخام برای هر کدوم دیتابیس جدا بزارم باید چی کارکنم
مرسی
-
-
January 28th, 2013, 18:23
دوستان بعد پرداخت موقع برگشت به سایت برای نمایش دادن مشخصات محصول صفحه سفید می شه روی callback.php
اکانت رو هم ایمیل می کنه هم پیامک ولی نمایش نمی ده چطوری می شه این مورد اوکی کرد ؟
این هم ارور از لاگ برداشتم
#0 /home/**/public_html/**.in/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php(552): Smarty_Internal_Template->i***isting(true)
#1 /home/**/public_html/**.in/include/libs/smarty/Smarty.class.php(338): Smarty_Internal_Template->getRenderedTemplate()
#2 /home/**/public_html/**.in/include/libs/smarty/Smarty.class.php(382): Smarty->fetch('message.tpl', NULL, NULL, NULL, true)
#3 /home/**/public_html/**.in/plugins/jaypalpaypaad.php(224): Smarty->display('message.tpl')
#4 [internal function]: callback__jaypalpaypaad(Array)
#5 /home/**/public_html/**.in/callback.php(33): call_user_func('callback__jaypa...', Array)
#6 {main}
thrown in /home/**/public_html/**.in/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 163
[27-Jan-2013 00:07:27 Asia/Tehran] PHP Fatal error: Uncaught exception 'SmartyException' with message 'Unable to load template file 'message.tpl'' in /home/**/public_html/**.in/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php:163
Stack trace:
ویرایش توسط diges : January 28th, 2013 در ساعت 18:25
-
-
January 29th, 2013, 16:52
عضو جدید
دوستان من اگه بخوام لیستی از ایمیل های مشتری رو دربیارم باید چیکار کنم؟
باید یکی یکی کپی کنم یا میشه از دیتابیس بیرون آورد؟ لطفا یه توضیح کام بدین. ممنونم
-
-
January 29th, 2013, 16:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HesaM4388
دوستان من اگه بخوام لیستی از ایمیل های مشتری رو دربیارم باید چیکار کنم؟
باید یکی یکی کپی کنم یا میشه از دیتابیس بیرون آورد؟ لطفا یه توضیح کام بدین. ممنونم
چندین بار بنده تو تاپیک توضیح دادم...کاش قبلش یه سرچ میکردین//ولی به هر حال بفرمایید
http://www.webhostingtalk.ir/f42/34349/index167.html
ویرایش توسط mo_mohit1 : January 29th, 2013 در ساعت 17:01
-
-
January 29th, 2013, 17:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
felfel
مرسی از جواب کاملتون ... فقط ی چیزی اگر بخام برای هر کدوم دیتابیس جدا بزارم باید چی کارکنم
مرسی

جدا اگر بشه باید محصولاتتون جدا باشه یعنی تو این اگر یه کارت شارز هست تو دیگری نباشه//برای اینکار شما روی دامین دوم دوباره نصب کنید و اطلاعات جدید بهش بدین

نوشته اصلی توسط
diges
دوستان بعد پرداخت موقع برگشت به سایت برای نمایش دادن مشخصات محصول صفحه سفید می شه روی callback.php
اکانت رو هم ایمیل می کنه هم پیامک ولی نمایش نمی ده چطوری می شه این مورد اوکی کرد ؟
این هم ارور از لاگ برداشتم
این ارور چند تا دلیل داره/////از قالب و فریر باشه که من به این شک دارم.نسخه فول جدید رو بگیرید نصب کنید و اگر بازم نشد پرمیشن اون ادرسایی رو که داده 755 یا 777 کنید
-