نوشته اصلی توسط Farzinn ممنون دوست عزیزم پس ربطی به سرور و تنظیمات اون نداره ؟ آخه بعد از این اروری که میده یک هو ارور دیتابیس هم میده پشت سر و بعد ریلود دوباره درست میشه صد در صد ربط داره اما چون میگی بعد از انتقال اینجوری شده راه حلش تقریبا اینه ! نگفتی مدیر سرور خودتی یا نه ! سرور خام انتقال دادی یا از جایی ریسلر داری !؟
Farzinn
نوشته اصلی توسط Hostine صد در صد ربط داره اما چون میگی بعد از انتقال اینجوری شده راه حلش تقریبا اینه ! نگفتی مدیر سرور خودتی یا نه ! سرور خام انتقال دادی یا از جایی ریسلر داری !؟ نه روی هاست اشتراکی هستم دوست عزیزم مدیر سرور من نیستم خواستم اطلاعاتی بگیرم از این ارور لاگ
نوشته اصلی توسط Farzinn نه روی هاست اشتراکی هستم دوست عزیزم مدیر سرور من نیستم خواستم اطلاعاتی بگیرم از این ارور لاگ این مشکل رو مدیر سرور میتونه حل کنه و از اختیار شما خارجه ! احتمالا دارن تغییرات ایجاد میکنند که با این اختلالات رو به رو میشید ! به خودشون بگید بهتر به نتیجه میرسید ! موفق باشید
نوشته اصلی توسط Hostine این مشکل رو مدیر سرور میتونه حل کنه و از اختیار شما خارجه ! احتمالا دارن تغییرات ایجاد میکنند که با این اختلالات رو به رو میشید ! به خودشون بگید بهتر به نتیجه میرسید ! موفق باشید چشم دستتون درد نکنه ممنون ازتون
Hostine
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن