با سلام
نمی خواستم هیچ نظری اینجا بدهم اما واقعا متاسف و متاثر شدم. ایا واقعا فکر می کنید ارزش علم و دانش و توانایی های یک شخص که شاید سالها زحمت کشیده تا آن را کسب کرده است این مقدار می باشد؟! ایا فکر می کنید واقعا شخصی که همه چیز بداند و وقت خود را برای شما صرف کند این مقدار جوابگوی زحماتش می باشد؟
اصلا شما می دانید هاستینگ چیست؟ مشکلاتش را می شناسید؟ اگر دانش این کار را ندارید و فقط به عنوان سرمایه گذار وارد این عرصه شده اید لا اقل ارزش کار دیگران را پایین نیاورید! این مبلغی که شما فرمودید شاید تنها هزینه 1 ساعت کار پشتیبان های شما باشد!!
باز هم عذرخواهی می کنم اما سعی کنیم برای کار خودمان و دیگران ارزش و احترام قائل باشیم تا این صنعت دوباره احیا شود.
موفق باشید
شرکت سامانه گستر سبحان با نام تجاری کاج هاست به شماره ثبت 391387
تماس با واحد پشتیبانی : 66491299
کانال تلگرام: telegram.me/kaajhost
بستگی به کارش دارد.
حداقل یک نفر قیمت بدهد ببینم می توانم قبول کنم یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
در ضمن پشتیبانی 24 ساعته نیست.
دوست عزیز یکی از رفقای من به یه متخصص هم که نیست و در حد معمول بلده 8 ساعت رو 450 میده !
شما فکر کن الان با 50 تومان چیکار میشکه کرد؟
من یک بر درخواست پشتیبانی دادم این هم نتیجه پشتیبانی بود :
۱-یکی آمد و گفت من ۹۰۰ هزار تومان میگیرم ماهیانه از ساعت ۸ تا ۵ بعد از ظهر
۲-دیگری گفت که من ساعتی ۵ هزار تومان میگیرم
من خودم گفته بودم ماکسیمم میتونم ماهی ۶۰۰ بدهم حالا خودتون ببینید که چه مقدار کم میدهید
تازه به من گفته بودند که بیمه و ... هم باید داشته باشید که من گفتم که نیاز به حضور فیزیکی نیست با زور قبول کردند که بدون بیمه استخدام بشوند
اصلا من ساعتی 100 هزار تومان می دهم
ولی به همراه تبلیغات.
اگر مشتری باشد من ماه بعدی 150 هزار تومان(ساعتی)می دهم.
ولی بهتر بود ماه اول را کم می گرفتید،ماه بعدی اگر کار ما راه نیافتاد،اصلا نیازی نیست پشتیبانی کنید.
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)