صفحه 20 از 32 نخستنخست ... 1016171819202122232430 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 320

موضوع: سایت جدید شتاب دات بیز درگاه پرداخت آنلاین (www.shetab.biz)

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    134
    تشکر تشکر شده 
    1,790
    تشکر شده در
    1,293 پست

پیش فرض پاسخ : سایت جدید شتاب دات بیز درگاه پرداخت آنلاین (www.shetab.biz)

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi271 نمایش پست ها
    به نظر من هم اختیار سایتتشون رو دارن ولی با این حساب کتاب های شما اگر بخواهم یه سایت مثل شتاب بزنم چی میخواد هزینه اش چند خوب نوشتی پول داره

عجب امضایی دارین شما!

2. # ADS

عضو انجمن rapfather آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    123
    تشکر شده در
    96 پست

اقا ماهم میخایم سایت درگاه بزنیم.خیلی خوب درآ»د داره ها...ببین چیه که این بابا روزی 2بار میره دوبی بر میگرده

4. تعداد تشکر ها ازrapfather به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    28 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali2k نمایش پست ها
    عزیزم یکبار دیگه چیزایی که نوشتی بخون
    مگه این اقا از شما میترسه که بنویسه 3% بعد بیاد 4% بگیره ؟ اختیار سایتش رو داره اگر 4% بخواد بگیره ازت میگه 4% کارمزده دیگه دلیلی نداره که بخواد طبق حرف شما 3% بگه و 4% بگیره ... بازم میگم شما که میدونی این مشکل هست چرا استفاده میکنی ؟ هدفت از مرتب اینجا نوشتن این حرفها چیه ؟؟

اون 1500 تومنی که شما حساب کردی بازم جزو اختیارات این سایته دوست داره هم % بگیره هم یه مبلغ ثابت شما اگه خوشت نمیاد استفاده نکن ؟ دیگه اختیار سایت دیگران رو نداری که بگی چرا میگره ؟ حالا چرا نشستی حساب کردی چقدر درامدش میشه ؟ یعنی با درامد طرف هم مشکل داری ؟

واقعا ادم های عجیبی هستید ! اگر نمیخواید با این شرایط استفاده کنید خب مسئله ای نیست عقل دارید برید جای دیگه ؟ ولی اصل حرف من اینه که شما بیشتر دنبال خراب کردن این سایت هستید و هدفتون چیز جز خراب کردن این سایت نیست...

در ضمن بنده هم نه مشتری ایشان هستم نه درگاه از ایشان گرفتم نه چیز دیگه ... فقط دیدم که این تاپیک بی انصافی هست و یه نکته دیگه ادب داشته باش این جمله یعنی چی ؟ "اظهار نظر کردن بی خودی" همیشه ادب داشته باش و باز هم ادب داشته باش ... توی زندگیت ادب از هر چیزی بیشتر بدردت میخوره ...
    خوب باشه این اقا هرچی دوست داره بگیره ولی امنیت اطلاعات کاربران چی می شه؟شما می تونی از عملکرد کاری ایشون صادقانه دفاع کنی ولی اگر خودت به عنوان یه یوزر که با این سایت کار کنی بعد ببینی اطلاعات شخصی خودت توسط شخص دیگه ایی که اصلا هیچ ارتباطی با این سایت نداره منتشر شده باشه چه حسی داری؟
    وقتی که ایشون ایمیل ارسال می کنند واقعا ادم نمیدونه این ایمیل از طرف چه کسی ارسال شده مگه می شه مسئله به این مهمی رو ندیده گرفت
    ایشون که خوب بلدند چه طور کار کنه نمی تونه یه کم به امنیت سایتش اهمیت بده
    بخصوص تو اینترنت کـلاه بــرداری و شیـادی و هر جرم وجنایتی مثل اب خوردن انجام داد بدون اینکه ردی ازت باقی بمونه چی میگی؟
    اگر شخصی که به اطلاعات شخصی خودت که تو سایت ثبت کردی سو استفاده کنه کی می خواد ج گو باشه؟
    دریافت کارمزد و هر هزینه اضافی که بخواد بگیره جزئ سیاست کاری صاحب سایته به هیچ کس مربوط نیست.
    اوکی قبول ولی در قبال خدماتی که ارائه می ده یه سری اطلاعات رو دریافت کرده امنیت این اطلاعات بر عهده و دور نگه داشتن انها چی که تو سایت ثبت کردی بر عهده ی کی هست.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    566
    تشکر تشکر شده 
    1,153
    تشکر شده در
    790 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farzin11 نمایش پست ها
    خوب باشه این اقا هرچی دوست داره بگیره ولی امنیت اطلاعات کاربران چی می شه؟شما می تونی از عملکرد کاری ایشون صادقانه دفاع کنی ولی اگر خودت به عنوان یه یوزر که با این سایت کار کنی بعد ببینی اطلاعات شخصی خودت توسط شخص دیگه ایی که اصلا هیچ ارتباطی با این سایت نداره منتشر شده باشه چه حسی داری؟
    وقتی که ایشون ایمیل ارسال می کنند واقعا ادم نمیدونه این ایمیل از طرف چه کسی ارسال شده مگه می شه مسئله به این مهمی رو ندیده گرفت
    بخصوص تو اینترنت کـلاه بــرداری و شیـادی و هر جرم وجنایتی مثل اب خوردن انجام داد بدون اینکه ردی ازت باقی بمونه چی میگی؟
    اگر شخصی که به اطلاعات شخصی خودت که تو سایت ثبت کردی سو استفاده کنه کی می خواد ج گو باشه؟
    دریافت کارمزد و هر هزینه اضافی که بخواد بگیره جزئ سیاست کاری صاحب سایته به هیچ کس مربوط نیست.
    اوکی قبول ولی در قبال خدماتی که ارائه می ده یه سری اطلاعات رو دریافت کرده امنیت این اطلاعات بر عهده و دور نگه داشتن انها چی که تو سایت ثبت کردی بر عهده ی کی هست.

حرفتون کاملا درسته . امنیت یک سایت باید تضمین بشه . مخصوصا درگاه های واسطه که باید با ssl هم همراه باشن و امنیتشون هم عالی باشه
    . در مورد امنیت منم با شما هم عقیده هستم . اطمینان داشته باشید اگه یه درگاه بهتر پیدا کنم خودم اولین نفر هستم که با این وضع درگاه های شتابم رو برمیدارم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    99
    تشکر شده در
    83 پست

کلا من حرف دوستانی که بهم جواب دادنو رد میکنیم ! و فقط اینو میگم چون نمیخوام یه حرفو ۱۰ بار واسه یه نفر توضیح بدم

عزیز یه چیزی که قانونه تو مملکته ما و ثابت ه در اینجا مد نظره و همه میدونن اون رو ... ما طبق اون قانون عمل میکنیم

ایشون میان ۱۰۰۰ تومان میگیرن جای ۵۰۰ تومن این قانون شکنیه !

ما نمیگیم که نیایم از این آقا درگاه بگیریم و ..... اصلان بحث

سر این نیست میگیم ایشون قانون رو زیر پا بذارن باید سایتشون رو ببندن !

حالا شما ۱۰۰ بار بشین باز بگو آقا این میگه و۳ میگیره ۴ شما نگیرید

مهم این نیست چی تو فکر شماست مهم اینه چی تو عمل القا میشه

ما مکلف نیستیم حتما شتاب بمونه چه آقا احسان ملت یا آقا عباس جعفری ( خودم ) وقتی کارشون مخالف عقاید دینی و قوانین مملکت ماست نباید ادامه بدن !

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    572
    تشکر شده در
    364 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farzin11 نمایش پست ها
    حالا منطقی تر شد ، در خصوص امنیت اطلاعات کاملا حق با شماست و من شخصا تک تک جملات شما رو تائید میکنم و میدونم که اخیرا مشکل امنیتی این سایت برطرف شده و همانطور که خودتون هم گفتید باید اقدام میکردند که بنظر میرسه برای امنیت اقدام کردند ...

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    560
    تشکر تشکر شده 
    623
    تشکر شده در
    403 پست

سلام
    مشکلات امنیتی سایت شتاب.بیز هنوز پا برجاست
    همانطور که ماه های پیش دوستان گفتند، فقط پوشش دهی شده
    فراهم نمودن امنیت کار هرکسی نیست (تجربه)، هر کسی هم در ایران زیر بار این حرفها نمی رود (غرور).
    به عنوان مثال، هاست های اشتراکی شرکت زیر :
    سرور پارس،هاست لینوکس،هاستینگ لینوکس،میزبانی وب لینوکس
    که واقعا" اشتراکی است!
    کافیست یک هاست تهیه کنید تا به کلیه فایلهای تغریبا" 1000سایت ایرانی که بر روی سرورشان هاست شده است دسترسی داشته باشید...
    پاسخ پشتیبانی :
    با سلام و احترام
    قطعا اگر کسی دسترسی به سرور داشته باشد کل سرور را از دسترس خارج خواهد کرد و یا تمام اطلاعات داخل سرور را حذف می کند که صاحب سرور با مشکل روبرو شود
    این که سرویس شما هک شده است می تواند از امنیت پایین اسکریپت شما باشد که ما تنها می توانیم امنیت سرور را تضمین کنیم و هیچگونه مسئولیتی در قبال اسکریپت های نصب شده کاربران نخواهیم داشت
    لذا خواهشمندیم اگر از اسکریپت های رایگان استفاده می کنید ، حتما نسبت به رفع موارد امنیتی آن اقدام بفرمایید
    با تشکر
    پشتیبانی سرور پارس

مشکل امنیتی در سرور وجود ندارد این موردی بوده که در اسکریپت شما وجود داشته و باعث بروز این مشکل شده

(دلیل ارسال این پست در اینجا، تایید نشدن پست های بنده جهت گزارش تخلف شرکت های هاستیگ و ارائه دهندگان سرور های مجازی در ایران است)
    ویرایش توسط sepadl71 : January 19th, 2013 در ساعت 02:04

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    572
    تشکر شده در
    364 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amireza21 نمایش پست ها
    کلا من حرف دوستانی که بهم جواب دادنو رد میکنیم ! و فقط اینو میگم چون نمیخوام یه حرفو ۱۰ بار واسه یه نفر توضیح بدم

عزیز یه چیزی که قانونه تو مملکته ما و ثابت ه در اینجا مد نظره و همه میدونن اون رو ... ما طبق اون قانون عمل میکنیم

ایشون میان ۱۰۰۰ تومان میگیرن جای ۵۰۰ تومن این قانون شکنیه !

ما نمیگیم که نیایم از این آقا درگاه بگیریم و ..... اصلان بحث

سر این نیست میگیم ایشون قانون رو زیر پا بذارن باید سایتشون رو ببندن !

حالا شما ۱۰۰ بار بشین باز بگو آقا این میگه و۳ میگیره ۴ شما نگیرید

مهم این نیست چی تو فکر شماست مهم اینه چی تو عمل القا میشه

ما مکلف نیستیم حتما شتاب بمونه چه آقا احسان ملت یا آقا عباس جعفری ( خودم ) وقتی کارشون مخالف عقاید دینی و قوانین مملکت ماست نباید ادامه بدن !

اقا این حرفهای عجیب و غریب چیه میزنی ؟

این اقا تو سایتش نوشته 500 تومن کارمزد انتقال و 500 تومن کارمزد انتقال شتابی اگر منظور شما 500 تومن کارمزد انتقال شتاب هست که بانک های رسمی کشور میگیرن خب این قانون بانک ها هست و اون یکی 500 تومن هم ایشون دوست داره به عنوان کارمزد سایت خودش بگیره ؟ اختیار سایتش رو داره ... وقتی بانک کارمزد انتقال داره ایشون هم بابت زحمت جابجایی پول کارمزد مشخص کرده ... اختیار و سیاست سایتشه ... اینجا کدوم قانون در مورد این عمل میاد تکلیف مشخص میکنه ؟ اصلا به کدوم قانون مربوطه ؟؟

والا من موندم اگر قانونی شما بتونی بیاری کلا ادم شاخ درمیاره از منطق شما ... نوشتی خلاف عقاید دینی و قوانین مملکت ماست نباید ادامه بدن ؟؟ کدوم عقیده دینی دقیقا منظورتون هست ؟؟ کدوم قانون مملکت رو میگید ؟؟
    شدیدا خوشحال میشم بدونم که گرفتن هزینه بابت خدمات که سایت شتاب.بیز داره انجام میده خلاف کدوم عقیده دینی و قانون مملکته ؟؟ اگر جوابی داشته باشی واقعا باید توی تمام سایت های نت از هاستینگ گرفته تا هرجای خدماتی دیگه در کارشون تجدید نظر کنن ...

جهت اطلاع شما درخصوص عقاید اسلامی :

نوع همکاری شما با سایت شتاب.بیز یا هر سایت واسطه دیگه ای از نوع جعاله در عقود اسلامی است به این معنی که طبق قرارداد، کارفرما تعهد می‌کند که در قبال عمل مشخص کارگزار یا عامل، اجرت معینی به او بپردازد که اینجا شما کارفرما هستی و سایت شتاب.بیز اجرت معینی که شامل %3 کارمزد + 500 تومن کارمزد انتقال + 500 تومان کارمزد انتقال شتابی متعلق به بانک ها رو درقبل عمل مشخص که ارائه درگاه و انجام پرداخت های انلاین شما است انجام می دهد.

حالا این کجاش خلاق عقاید اسلامی است ؟

همچنین جهت اطلاع مجدد شما:

قانون مدنی ایران در ماده ۱۰ خود هر قراردادی را که مخالف صریح قانون نباشد معتبر دانسته‌است هر چند فعالیت سایت شتاب.بیز یا هرسایت واسطه دیگه ای در بین 11 نوع معامله مشروح اسلامی از نوع جعاله است که شرایط فوق کاملا اسلامی و قانونی است و شما بگو خلافش کجاست ؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali2k نمایش پست ها
    اقا این حرفهای عجیب و غریب چیه میزنی ؟

این اقا تو سایتش نوشته 500 تومن کارمزد انتقال و 500 تومن کارمزد انتقال شتابی اگر منظور شما 500 تومن کارمزد انتقال شتاب هست که بانک های رسمی کشور میگیرن خب این قانون بانک ها هست و اون یکی 500 تومن هم ایشون دوست داره به عنوان کارمزد سایت خودش بگیره ؟ اختیار سایتش رو داره ... وقتی بانک کارمزد انتقال داره ایشون هم بابت زحمت جابجایی پول کارمزد مشخص کرده ... اختیار و سیاست سایتشه ... اینجا کدوم قانون در مورد این عمل میاد تکلیف مشخص میکنه ؟ اصلا به کدوم قانون مربوطه ؟؟

؟
    سلام عزیزم
    ببین گلم شما اصلا در جریان نیستی چرا اومدی دفاع میکنی. 100% از رفیقاش هستی یا از کسایی که از این سایت خبری ندارن. ببین وقتی مثلا من میگم این سایت کلاهبرداره منظورم درصد و اون 1500 تومن نیست عزیزم

ببین این آقا تا چند روز پیش توی سایتش زده بود درصد درگاه 2% اما موقع واریز میرنه 3% کم شد اما حساب که میکنی 4% کم میشه به این کار چی میگن؟ شما میگی میبینین اینجوریه استفاده نکنین حالا مگه ما گفتیم استفاده میکنیم؟ اون موقعی که ما خبر نداشتیم این آقا بجای 2 یا 3 % کارمزد داره 4% میگیره تکلیف چیه؟ مگه همه آدما از همون اول میفهمن که این داره همچین کاری میکنه.
    اولین نفر خود من بودم که واسه یکی از دوستان توی سایتش وارد شدم تا واسش درخواست واریز بدم چون 2 هفته مسافرت بود من کاراش رو انجام میدادم. زده بود توی سایت 2% کارمزد بعد درخواست زدم گفت 3% کارمزد 500 تومن هزینه انتقال و 1000 تومن دیگه بازم واسه انتقال میگیرم حالشو میبرم. 2 روز بعد گفتم این امکانش هست از همون 3% هم بیشتر بگیره 2-3 تا درخواست قبلی رو حساب کردم دیدم 4% کم شده
    خوشگلم به این میگن کلاهبرداری به این میگن عدم صداقت به این میگن نامردی بعد تو اومدی از این دفاع میکنی؟ (حالا اگه خودش نباشی)
    حالا این به کنار. آقای ملت میاد این تایپیک ها رو میخونه میبینه ملت ناراضیه 2-3 روز اون 1000 تومن مبهم رو کرد 500 تومن باز دید دلش نمیاد از پول مفت بگذره دوباره کرد 1000 تومن درصد اگه کسی بخواد با یه درگاه کار کنه باید اون شرکت ثبات داشته باشه نه اینکه هر روز واسه یه قری واسه خودش بیاد تا کاربرا رو خر کنه.
    الان باز میاد میگه خوب استفاده نکن. نترس حاجی من از اون موقع 1000 تومن زوری رو دیدم استفاده نکردم. کلا منظور از کلاهبرداری اون درصد توی سایت بود که با هزینه کم شده مطابقت نداشت. حالا معلوم نیست چند وقت اینجوری بوده اولین نفر فکر کنم من فهمیدم که اومدم تایپیک زدم بچه ها مطلع بشن داره کلاهبرداری میکنه.
    مواظب خودتم باش :|
    بای بای

راستی اون دوستی که میگه درصدها درسته عزیزم قربون چشات بشم خوب وقتی این قضیه لو رفت درستش کرده دیگه. شک نکن آبا که از آسیاب افتاد دوباره یه حرکتی میزنه

دیگه بای بای

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    28 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط doomsday نمایش پست ها
    سلام عزیزم
    ببین گلم شما اصلا در جریان نیستی چرا اومدی دفاع میکنی. 100% از رفیقاش هستی یا از کسایی که از این سایت خبری ندارن. ببین وقتی مثلا من میگم این سایت کلاهبرداره منظورم درصد و اون 1500 تومن نیست عزیزم

ببین این آقا تا چند روز پیش توی سایتش زده بود درصد درگاه 2% اما موقع واریز میرنه 3% کم شد اما حساب که میکنی 4% کم میشه به این کار چی میگن؟ شما میگی میبینین اینجوریه استفاده نکنین حالا مگه ما گفتیم استفاده میکنیم؟ اون موقعی که ما خبر نداشتیم این آقا بجای 2 یا 3 % کارمزد داره 4% میگیره تکلیف چیه؟ مگه همه آدما از همون اول میفهمن که این داره همچین کاری میکنه.
    اولین نفر خود من بودم که واسه یکی از دوستان توی سایتش وارد شدم تا واسش درخواست واریز بدم چون 2 هفته مسافرت بود من کاراش رو انجام میدادم. زده بود توی سایت 2% کارمزد بعد درخواست زدم گفت 3% کارمزد 500 تومن هزینه انتقال و 1000 تومن دیگه بازم واسه انتقال میگیرم حالشو میبرم. 2 روز بعد گفتم این امکانش هست از همون 3% هم بیشتر بگیره 2-3 تا درخواست قبلی رو حساب کردم دیدم 4% کم شده
    خوشگلم به این میگن کلاهبرداری به این میگن عدم صداقت به این میگن نامردی بعد تو اومدی از این دفاع میکنی؟ (حالا اگه خودش نباشی)
    حالا این به کنار. آقای ملت میاد این تایپیک ها رو میخونه میبینه ملت ناراضیه 2-3 روز اون 1000 تومن مبهم رو کرد 500 تومن باز دید دلش نمیاد از پول مفت بگذره دوباره کرد 1000 تومن درصد اگه کسی بخواد با یه درگاه کار کنه باید اون شرکت ثبات داشته باشه نه اینکه هر روز واسه یه قری واسه خودش بیاد تا کاربرا رو خر کنه.
    الان باز میاد میگه خوب استفاده نکن. نترس حاجی من از اون موقع 1000 تومن زوری رو دیدم استفاده نکردم. کلا منظور از کلاهبرداری اون درصد توی سایت بود که با هزینه کم شده مطابقت نداشت. حالا معلوم نیست چند وقت اینجوری بوده اولین نفر فکر کنم من فهمیدم که اومدم تایپیک زدم بچه ها مطلع بشن داره کلاهبرداری میکنه.
    مواظب خودتم باش :|
    بای بای

راستی اون دوستی که میگه درصدها درسته عزیزم قربون چشات بشم خوب وقتی این قضیه لو رفت درستش کرده دیگه. شک نکن آبا که از آسیاب افتاد دوباره یه حرکتی میزنه

دیگهsبای بای

+

اینکه اطلاعات شخصی هر کاربر دست هر کسی می تونه قرار بگیره
    وقتی که ایمیلی از اقای ملت دریافت می شه واقعا نمدونه این ایمیل و چه کسی ارسال کرده؟
    خود آقای ملت یا ....
    ای کاش اون ایمیل هایی که از سایت ایشون دریافت کرده بودم و پاک نمیکردم و می زاشتم اینجا ببینید
    ای کاش به جای طراحی قالب سایتش به امنیت سایتش اهمیت می داد
    در ضمن مگه دیگر درگاههای واسته پرداخت از ssl استفاده می کنند که می گی حتما ssl داشته باشه
    ssl هم مهمه که یه سایت اینچنینی داشته باشه ولی اول صداقت تو کارشون باشه بعد امنیت هم داشته باشه

صفحه 20 از 32 نخستنخست ... 1016171819202122232430 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)