نقل قول نوشته اصلی توسط ali2k نمایش پست ها
اقا این حرفهای عجیب و غریب چیه میزنی ؟

این اقا تو سایتش نوشته 500 تومن کارمزد انتقال و 500 تومن کارمزد انتقال شتابی اگر منظور شما 500 تومن کارمزد انتقال شتاب هست که بانک های رسمی کشور میگیرن خب این قانون بانک ها هست و اون یکی 500 تومن هم ایشون دوست داره به عنوان کارمزد سایت خودش بگیره ؟ اختیار سایتش رو داره ... وقتی بانک کارمزد انتقال داره ایشون هم بابت زحمت جابجایی پول کارمزد مشخص کرده ... اختیار و سیاست سایتشه ... اینجا کدوم قانون در مورد این عمل میاد تکلیف مشخص میکنه ؟ اصلا به کدوم قانون مربوطه ؟؟

؟
سلام عزیزم
ببین گلم شما اصلا در جریان نیستی چرا اومدی دفاع میکنی. 100% از رفیقاش هستی یا از کسایی که از این سایت خبری ندارن. ببین وقتی مثلا من میگم این سایت کلاهبرداره منظورم درصد و اون 1500 تومن نیست عزیزم

ببین این آقا تا چند روز پیش توی سایتش زده بود درصد درگاه 2% اما موقع واریز میرنه 3% کم شد اما حساب که میکنی 4% کم میشه به این کار چی میگن؟ شما میگی میبینین اینجوریه استفاده نکنین حالا مگه ما گفتیم استفاده میکنیم؟ اون موقعی که ما خبر نداشتیم این آقا بجای 2 یا 3 % کارمزد داره 4% میگیره تکلیف چیه؟ مگه همه آدما از همون اول میفهمن که این داره همچین کاری میکنه.
اولین نفر خود من بودم که واسه یکی از دوستان توی سایتش وارد شدم تا واسش درخواست واریز بدم چون 2 هفته مسافرت بود من کاراش رو انجام میدادم. زده بود توی سایت 2% کارمزد بعد درخواست زدم گفت 3% کارمزد 500 تومن هزینه انتقال و 1000 تومن دیگه بازم واسه انتقال میگیرم حالشو میبرم. 2 روز بعد گفتم این امکانش هست از همون 3% هم بیشتر بگیره 2-3 تا درخواست قبلی رو حساب کردم دیدم 4% کم شده
خوشگلم به این میگن کلاهبرداری به این میگن عدم صداقت به این میگن نامردی بعد تو اومدی از این دفاع میکنی؟ (حالا اگه خودش نباشی)
حالا این به کنار. آقای ملت میاد این تایپیک ها رو میخونه میبینه ملت ناراضیه 2-3 روز اون 1000 تومن مبهم رو کرد 500 تومن باز دید دلش نمیاد از پول مفت بگذره دوباره کرد 1000 تومن درصد اگه کسی بخواد با یه درگاه کار کنه باید اون شرکت ثبات داشته باشه نه اینکه هر روز واسه یه قری واسه خودش بیاد تا کاربرا رو خر کنه.
الان باز میاد میگه خوب استفاده نکن. نترس حاجی من از اون موقع 1000 تومن زوری رو دیدم استفاده نکردم. کلا منظور از کلاهبرداری اون درصد توی سایت بود که با هزینه کم شده مطابقت نداشت. حالا معلوم نیست چند وقت اینجوری بوده اولین نفر فکر کنم من فهمیدم که اومدم تایپیک زدم بچه ها مطلع بشن داره کلاهبرداری میکنه.
مواظب خودتم باش :|
بای بای

راستی اون دوستی که میگه درصدها درسته عزیزم قربون چشات بشم خوب وقتی این قضیه لو رفت درستش کرده دیگه. شک نکن آبا که از آسیاب افتاد دوباره یه حرکتی میزنه

دیگه بای بای