نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 268

موضوع: فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    121
    تشکر تشکر شده 
    491
    تشکر شده در
    370 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedhp نمایش پست ها
    جنابی که ادعای پشتیبانی میکنید میدونم شاید برای این حرف اکانتم پاک بشه و پستم حذف شه چون شما سیمت به بالا ها وصله...
    باید بنده رو بشناسی
    حامد حمزه پور هستم تو کاربر هات چک کن... یه تیکت رو ۳ روز میکشیدی جواب بدی بعد هم فقط الکی سرور رو قطع میکردی میگفتی ابیوز اومده و تنها کاری که با سرور میکردم کانورت فیلم بود... واقعا اذیت کردی ۶ تا از دوستام برات مشتری اوردم همه ناراضی خواستی ای دی همشونو میدم و میزارم اینجا!
    بنده از کولو سرور راضیم هاست هم ازشون دارم درسته امروز چند ساعت قطع بود ولی تا الان انصافا پشتیبانی و کیفیت سرور مجازی های المان و امریکایی که دارم به هیچ کدوم از هاستینگ ها نمیرسه.. مثل بعضیا بیان اور سل کنند...
    اقای hadi-110 شما همونی نیستی که از چند جا هاست گرفتی و جوابت کردند به خاطر استفاده نادرست؟؟ کسی نیستی که سرور مجازی از یکی کیخری ۱ تومن به کس دیگه میدی ۱۰ تومن؟ منو میشناسی... ولی طرز صحببتون درست نیست!
    واقعا سخته کسایی رو میبینم از چیز هایی صحبت میکنند که اصلا نزدیک خودشونم نیست!
    شاید اکانتم پاک شه ولی واقعیت همیشه تلخ بوده!
    ببنید ارزش کل کل ندارید ولی بهتره منو بهتر بشناسد الکی هارت و پورت نکنین درست نیست تو تاپیک یه نفردیگه چرت و پرت بنویسیم
    بنده حدود 2 ماه از مهرهاست نمایندگی داشتم خودم تصمیم به جدایی گرفتم اومدم سمت کولو سرور حالا مشکلاتی که براشون پیش اومده رو کاری ندارم...
    راجع به سرور مجازی هم بهتون بگم میتونید از آلماهاستهم بپرسید که سرور اختصاصی که داشتم از ایشون خریدم
    در ضمن یه سرور جدید هم خریدم از آقای عیسی لو میتونید بپرسید تا الان هیچ کدوم منو ننداختن بیرون و ...ازین حرفا
    لطف کنید اطلاعاتتون رو تکمیل کنید من از کجا هاست گرفتم که منو انداختند بیرون از کی سرور مجازی 1تومنی گرفتم که بفروشم 10تومن اینجا اعلام کنید که دوستان همه برن سرور مجازی 1تومنی رو از ائنجا بخرن... اینارو بیان کنید در غیر این صورت قانونا از شما شکایت میکنم
    ویرایش توسط hadi-110 : January 19th, 2013 در ساعت 12:30

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)