نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 268

موضوع: فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن fr0nk آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    373
    تشکر شده در
    248 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط coloserver نمایش پست ها
    عزیز مشکل شما اینه که فکر میکنید مشکل اصلا نباید برای هاستینگ پیش بیاد...هاستینگ باید همیشه بدون مشکل عمل کنه... اگه به قبل تر نگاه کنید بزرگترین هاستینگ ها هم دچار مشکل شدند و اگر کسی با این طرز فکر پیش میره که هاستینگ باید بدون مشکل پیش بره ما اینگونه نیستیم!
    مشکل برای همه پیش میاد و ما هم از این قضیه استثنا نیستیم...
    مشکلی بوده که رفع شده ...
    بنده فکر میکنم تا اونجایی که در توانم هست پشتیبانی کردم از مشتری و مسولیت پذیر بوده ام.
    قضاوت با مشتریان.
    شرمنده دخالت میکنم
    ولی این دیدتون یکم اشتباهه

یعنی دیده بسیاری از دوستانی که جدیدا وارد هاستینگ میشن اشتباهه

کسانی که میان هاست میخرن توانایی انچنانی (در مورد همه نه بعضی از دوستان) در مدیریت سرور ندارند

در نتیجه این مدیریت رو از شما میخوان

این وظیفه ی مدیریت هاست که برای مشکلات برنامه ریزی کنه،solution برای رفع و رفع مشکل داشته باشه

الان شما هاست های بزرگی خارجی رو یه نگاه بندازید،استفاده از سرور های کلود با پلن های از پیش تعیین شده پیشرفته،استفاده از مواردی مثل clustring و HA و.... برنامه ریزی میکنن که در صورت وجود قطعی برای و جلوی داون شدن سرویس مشتری رو بگیرن

یا حتی خیلی ها که نمیتونن این موارد رو اجرا کنن همیشه یه سرور جایگزین دارند که با کمترین زمان قطعی این مشکل رو حل کنند

مورد دیگه اینکه خیلی از دوستان میان برای کمتر شدن هزینه سرور هاست و سروری که مجازی سازی انجام میدن برای فروش سرور مجازی یکی قرار میدن

اون موقع است که اگه به هر دلیلی (مشکل مجازی ساز ، نصب و کانفیگ اشتباه یک پلاگین ، مشکلات ابیوز و ...)سرور هاستینگ هم داون میشه

به هر حال هدف من از این پست بیشتر این بود که به خیلیا از دوستان (شما که استاد مایی ولی شاید به درد شما هم بخوره) که میان تو کار هاستینگ همیشه فکر جلوگیری از Down Time و سرویس جایگزین باشند که به این مشکلات برنخورند

فروش اسکریپت k-panel (مدیریت کریو ) به صورت متن باز
    با قیمت 80 هزار تومان به صورت یک بار
    برای خرید در پیغام خصوصی در ارتباط باشید

2. تعداد تشکر ها از fr0nk به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)