نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 320

موضوع: سایت جدید شتاب دات بیز درگاه پرداخت آنلاین (www.shetab.biz)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    28 پست

پیش فرض پاسخ : سایت جدید شتاب دات بیز درگاه پرداخت آنلاین (www.shetab.biz)

نقل قول نوشته اصلی توسط ali2k نمایش پست ها
    این تاپیک هم شده محل رقابت سایر سیستم های واسطه با شتاب.بیز :دی
    من واقعا تبریک میگم به این اقای ملت که توانسته این همه دشمن داشته باشه ! چون اگه کارش تو چشم سایرین نبود و موفقیتش موجب رنجش بقیه نمی شد هر روز یکی نمیومد یه بدگویی بکنه :دی

نکته جالب دیگه اینه که اقا اگه کارمزدش بالاست استفاده نکنید ؟ دیگه گلایه کردن اینجا معنیش چیه ؟ خوب میدونید که درگاه به اکثر سایت ها داده نمیشه و همه راهی رو رفتید درگاه نتونستید بگیرید پس یکی از گزینه ها همینه شتاب.بیزه که باز اختیار با خودتونه ...
    تکته دیگه اینکه این بنده خدا یه سرویسی داره ارائه میده اختیارش رو داره که هرچقدر سیاست کاریش هست کارمزد بگیره ؟ این دیگه کلاه برداری اسمش نیست شما نمیخوای استفاده نکن !؟
    نکته دیگه مگه سایت های واسطه دیگه 3 یا 4 روزه واریز نمی کنند ؟ همین سایت فلان که اسم نمی برم هم چند روز طول میده تا واریز کنه ...

در کل این تاپیک دور از انصافه !
    کاملا متوجه منظور شما شدم که چی می خوای بگی
    خود شما به عنوان یه برنامه نویس سایتی تجاری راه اندازی می کنی طی یه مدت فعالیت تعدادی یوزر و جذب می کنی
    از طرفی وقتی که امنیت اطلاعات شخصی یوزرات مهم نباشه و بارها و بارها توسط هر ننه قمری هک شه و اطلاعات یوزر ها تو اینترنت منتشر شه چه احساسی داری
    یکی بیاد کنترل کامل مدیریت سایت و در دست بگیره چه احساسی داری من نوعی به عنوان یه مخاطب و کاربری که از سایت استفاده می کنم به هیچ عنوان دوست ندارم اطلاعات شخصی ام منتشر شه تکلیفم چیه..
    این موضوع بر هیچ کسی پوشیده نیست که این سایت بار ها و بار ها هک شده
    اگر فقط اگر یه مقدار به امنیت سایتش اهمیت می داد چه اشکالی داشت
    ظاهر سایت مهمه ولی وقته که امنیت نداشته باشی هیچ ارزشی هم نداری
    چند وقت پیش بود که دوباره ایمیل داده بود پسوردو عوض کنید
    تو سایت اعلام کرده بود پس و تغییر بدید

دوم اینکه اگر قرار کارمزدی یا هزینه ایی در یافت شه کاملا مشخص هست که این هزینه بابت چیه و به چه منظور کم می شه
    تو سایت زده شده که 3 درصد بعد که در خواست می دی به جای 3 درصد 4 در صد کم می شه جالب تر اینکه 1500 تومن نا معلوم کم می کنه (1500 تومن پولی نیست و ارزشی هم نداره ولی در طی مدتی مثلا یک ماه 10 بار 1500 کم شه اونوقته بشه 150،000 تومن اگر 100 تا اینجوری یوزر داشته باشی 1،500،000 ) +4% کارمزد

چرا این کاربران با دیگر سایت های مشابه این مشکل و ندارن
    این همه کاربر مرض که ندارن با یه نفر دشمن بشن بخوان پدرشو در بیارن
    بهتره به جای اظهار نظر کردن بی خودی یکم مطالعه کن بد نیست

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    572
    تشکر شده در
    364 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farzin11 نمایش پست ها
    کاملا متوجه منظور شما شدم که چی می خوای بگی

دوم اینکه اگر قرار کارمزدی یا هزینه ایی در یافت شه کاملا مشخص هست که این هزینه بابت چیه و به چه منظور کم می شه
    تو سایت زده شده که 3 درصد بعد که در خواست می دی به جای 3 درصد 4 در صد کم می شه جالب تر اینکه 1500 تومن نا معلوم کم می کنه (1500 تومن پولی نیست و ارزشی هم نداره ولی در طی مدتی مثلا یک ماه 10 بار 1500 کم شه اونوقته بشه 150،000 تومن اگر 100 تا اینجوری یوزر داشته باشی 1،500،000 ) +4% کارمزد

چرا این کاربران با دیگر سایت های مشابه این مشکل و ندارن
    این همه کاربر مرض که ندارن با یه نفر دشمن بشن بخوان پدرشو در بیارن
    بهتره به جای اظهار نظر کردن بی خودی یکم مطالعه کن بد نیست
    عزیزم یکبار دیگه چیزایی که نوشتی بخون
    مگه این اقا از شما میترسه که بنویسه 3% بعد بیاد 4% بگیره ؟ اختیار سایتش رو داره اگر 4% بخواد بگیره ازت میگه 4% کارمزده دیگه دلیلی نداره که بخواد طبق حرف شما 3% بگه و 4% بگیره ... بازم میگم شما که میدونی این مشکل هست چرا استفاده میکنی ؟ هدفت از مرتب اینجا نوشتن این حرفها چیه ؟؟

اون 1500 تومنی که شما حساب کردی بازم جزو اختیارات این سایته دوست داره هم % بگیره هم یه مبلغ ثابت شما اگه خوشت نمیاد استفاده نکن ؟ دیگه اختیار سایت دیگران رو نداری که بگی چرا میگره ؟ حالا چرا نشستی حساب کردی چقدر درامدش میشه ؟ یعنی با درامد طرف هم مشکل داری ؟

واقعا ادم های عجیبی هستید ! اگر نمیخواید با این شرایط استفاده کنید خب مسئله ای نیست عقل دارید برید جای دیگه ؟ ولی اصل حرف من اینه که شما بیشتر دنبال خراب کردن این سایت هستید و هدفتون چیز جز خراب کردن این سایت نیست ...

در ضمن بنده هم نه مشتری ایشان هستم نه درگاه از ایشان گرفتم نه چیز دیگه ... فقط دیدم که این تاپیک بی انصافی هست و یه نکته دیگه ادب داشته باش این جمله یعنی چی ؟ "اظهار نظر کردن بی خودی" همیشه ادب داشته باش و باز هم ادب داشته باش ... توی زندگیت ادب از هر چیزی بیشتر بدردت میخوره ...

3. تعداد تشکر ها ازali2k به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    28 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali2k نمایش پست ها
    عزیزم یکبار دیگه چیزایی که نوشتی بخون
    مگه این اقا از شما میترسه که بنویسه 3% بعد بیاد 4% بگیره ؟ اختیار سایتش رو داره اگر 4% بخواد بگیره ازت میگه 4% کارمزده دیگه دلیلی نداره که بخواد طبق حرف شما 3% بگه و 4% بگیره ... بازم میگم شما که میدونی این مشکل هست چرا استفاده میکنی ؟ هدفت از مرتب اینجا نوشتن این حرفها چیه ؟؟

اون 1500 تومنی که شما حساب کردی بازم جزو اختیارات این سایته دوست داره هم % بگیره هم یه مبلغ ثابت شما اگه خوشت نمیاد استفاده نکن ؟ دیگه اختیار سایت دیگران رو نداری که بگی چرا میگره ؟ حالا چرا نشستی حساب کردی چقدر درامدش میشه ؟ یعنی با درامد طرف هم مشکل داری ؟

واقعا ادم های عجیبی هستید ! اگر نمیخواید با این شرایط استفاده کنید خب مسئله ای نیست عقل دارید برید جای دیگه ؟ ولی اصل حرف من اینه که شما بیشتر دنبال خراب کردن این سایت هستید و هدفتون چیز جز خراب کردن این سایت نیست...

در ضمن بنده هم نه مشتری ایشان هستم نه درگاه از ایشان گرفتم نه چیز دیگه ... فقط دیدم که این تاپیک بی انصافی هست و یه نکته دیگه ادب داشته باش این جمله یعنی چی ؟ "اظهار نظر کردن بی خودی" همیشه ادب داشته باش و باز هم ادب داشته باش ... توی زندگیت ادب از هر چیزی بیشتر بدردت میخوره ...
    خوب باشه این اقا هرچی دوست داره بگیره ولی امنیت اطلاعات کاربران چی می شه؟شما می تونی از عملکرد کاری ایشون صادقانه دفاع کنی ولی اگر خودت به عنوان یه یوزر که با این سایت کار کنی بعد ببینی اطلاعات شخصی خودت توسط شخص دیگه ایی که اصلا هیچ ارتباطی با این سایت نداره منتشر شده باشه چه حسی داری؟
    وقتی که ایشون ایمیل ارسال می کنند واقعا ادم نمیدونه این ایمیل از طرف چه کسی ارسال شده مگه می شه مسئله به این مهمی رو ندیده گرفت
    ایشون که خوب بلدند چه طور کار کنه نمی تونه یه کم به امنیت سایتش اهمیت بده
    بخصوص تو اینترنت کـلاه بــرداری و شیـادی و هر جرم وجنایتی مثل اب خوردن انجام داد بدون اینکه ردی ازت باقی بمونه چی میگی؟
    اگر شخصی که به اطلاعات شخصی خودت که تو سایت ثبت کردی سو استفاده کنه کی می خواد ج گو باشه؟
    دریافت کارمزد و هر هزینه اضافی که بخواد بگیره جزئ سیاست کاری صاحب سایته به هیچ کس مربوط نیست.
    اوکی قبول ولی در قبال خدماتی که ارائه می ده یه سری اطلاعات رو دریافت کرده امنیت این اطلاعات بر عهده و دور نگه داشتن انها چی که تو سایت ثبت کردی بر عهده ی کی هست.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    566
    تشکر تشکر شده 
    1,153
    تشکر شده در
    790 پست

خوب باشه این اقا هرچی دوست داره بگیره ولی امنیت اطلاعات کاربران چی می شه؟شما می تونی از عملکرد کاری ایشون صادقانه دفاع کنی ولی اگر خودت به عنوان یه یوزر که با این سایت کار کنی بعد ببینی اطلاعات شخصی خودت توسط شخص دیگه ایی که اصلا هیچ ارتباطی با این سایت نداره منتشر شده باشه چه حسی داری؟
    وقتی که ایشون ایمیل ارسال می کنند واقعا ادم نمیدونه این ایمیل از طرف چه کسی ارسال شده مگه می شه مسئله به این مهمی رو ندیده گرفت
    بخصوص تو اینترنت کـلاه بــرداری و شیـادی و هر جرم وجنایتی مثل اب خوردن انجام داد بدون اینکه ردی ازت باقی بمونه چی میگی؟
    اگر شخصی که به اطلاعات شخصی خودت که تو سایت ثبت کردی سو استفاده کنه کی می خواد ج گو باشه؟
    دریافت کارمزد و هر هزینه اضافی که بخواد بگیره جزئ سیاست کاری صاحب سایته به هیچ کس مربوط نیست.
    اوکی قبول ولی در قبال خدماتی که ارائه می ده یه سری اطلاعات رو دریافت کرده امنیت این اطلاعات بر عهده و دور نگه داشتن انها چی که تو سایت ثبت کردی بر عهده ی کی هست.

حرفتون کاملا درسته . امنیت یک سایت باید تضمین بشه . مخصوصا درگاه های واسطه که باید با ssl هم همراه باشن و امنیتشون هم عالی باشه
    . در مورد امنیت منم با شما هم عقیده هستم . اطمینان داشته باشید اگه یه درگاه بهتر پیدا کنم خودم اولین نفر هستم که با این وضع درگاه های شتابم رو برمیدارم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    572
    تشکر شده در
    364 پست

حالا منطقی تر شد ، در خصوص امنیت اطلاعات کاملا حق با شماست و من شخصا تک تک جملات شما رو تائید میکنم و میدونم که اخیرا مشکل امنیتی این سایت برطرف شده و همانطور که خودتون هم گفتید باید اقدام میکردند که بنظر میرسه برای امنیت اقدام کردند ...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)