ببخشید برای نوع خدمات کدوم مورد رو باید انتخاب کرد که مربوط به هاستینگ و سرور مجازی باشه ؟
با تشکر
ببخشید برای نوع خدمات کدوم مورد رو باید انتخاب کرد که مربوط به هاستینگ و سرور مجازی باشه ؟
با تشکر
فروش ویزه سرور مجازی ازانگلیس | پشتیبانی به موقع و آپتایم بالا | پنل ریبوت رایگان
سایت : مــــاد وی پـــی اس | یاهو آی دی : vpsmad
....:::: www. madvps .ir ::::....
فروش انواع محصولات اپل و اوازم جانبی آن و ارسال رایگان به سراسر کشور
و دوباره بهانه ای جدید
با سلام،
كد نماد اعتماد الکترونيکي موقت، در نرم افزار فروشگاه شما، در جايگاه صحيح قرار نگرفته و يا در همه صفحات وب سايت تكرار شده است. جهت رفع اين نقص، مطابق با توضيحات زير اقدام نماييد:
*عدم رفع نقص
![]()
من گذاشتم صفحه اول بدون خطا تایید شد!!!
طبق قوانین باید سمت چپ زیر هدر سایت باشد. (دیدم همکارانی که سمت راست قرار دادند و تایید شده)
مشکل شما الان دو تا مورد هست :
1. سمت راست
2. اولین بلاک نمیباشد و زیر :
افزایش قیمت سرویس ها
عدم ارائه سرویس میزبانی وب به سایت های دارای محتوای مجرمانه
اخبارتون قرار گرفته.
اگر هر دو مورد هم رفع کردید و بازم گیر دادند دیگه پیشنهاد میکنم به هشون بگید نمیخواید بدید بگید نمیخوایم بدیم
مورد اول را زیاد فکر نکنید مورد دوم را رفع کنید مجدد در توضیحاتم به هشون بگید در بالاترین حد و زیر هدر سمت راست قرار دارد. دقیقا جمله ای که گفتم را بگید و اگر باز هم رد کردند سمت راست قرار بدید باز هم اگر رد کردند توصیه ای که بالا گفتم را بگید
عجب !!!
پ.ن : یه چک کنید اگر کد اینماد تو سایتتون دو بار تکرار شده ویرایش کنید و پاکش کنید کلمه ی enamad انگلیسی هم بردارید و همان فارسی بنویسید اینماد.
ارادتمند سجادیه
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
جناب سجادیه عزیز میشه مثل این همکارمون
Tehran Hosting | ارائه دهنده خدمات سرور، هاستینگ، ثبت دامنه و طراحی سایت
با حرکت اسکرول باشه؟
گیر نمیدن؟
یه حرفی میزنم کامل متوجه امیدوارم بشید.
شما کل سایتت را پاک کن کلا(در این حد)
هدر عکس بالا بگذار بنویس هدر سایت ما
زیر هدر سمت چپ بنویس نماد اعتماد در این مکان
تمام.
بعد که نماد اوکی شد هر کاری خواستید بکنید. :ی
والله به خدا از دست این ها ...
شما فعلا تا زمانی که بخوان تایید کنند کامل طبق گفته آن ها پیش برید و بعد که تمام شد طبق سایت خودتون و طبق سلیقتون بگذاریدش جای مناسب فقط جایی بگذارید که کاربر اومد اولین چیز اون رو ببینه که فردا بهانه نیارن.(حقیقتشم گرفتید که مشتری اول اون رو ببینه به شما اعتماد بکنه دیگه)
ارادتمند سجادیه
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : January 16th, 2013 در ساعت 16:04
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام
بعد از تایید میتونید با اسکرول کنید.
اما راه حل مشکل شما یک pdf دادن بهتون دقیقا مثل اون باشه مثلا به سایت ما مراجعه کنید hostnetwork.ir بلوک راست بالا اینطور بزارید.
اگر با دقت بزارید گیر نمیدن ما گذاشتیم تایید کردند
موفق باشید.![]()
سلام
من ندیدم جایی رو که اختصاص دادید.به من هم چند بار گیر دادن.فکر کنم با این کار درست بشه.کد رو بالای قسمت اخبار در ستون راست بگذار.بالاش هم یک منو بگذار دقیقا بنویس جایگاه نماد اعتماد الکترونیکی.حتی به این هم گیر می دن.بعد کد رو طوری بگذار که فقط توی صفحه اصلی نشون بده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)