نوشته اصلی توسط soheil.zare2006 سرعت بالا و پینگ پایین خوبه در خدمتم سهیل جان دلیل اینطور صحبت کردنم این هست که ما روی سرور هاست دی ال بودیم و مشکل لووود نداشتیم به این دلیل حساسیت دارم
GoldinHost.IR
نوشته اصلی توسط Farzinn سهیل جان دلیل اینطور صحبت کردنم این هست که ما روی سرور هاست دی ال بودیم و مشکل لووود نداشتیم به این دلیل حساسیت دارم پینگ سرورهای ما بین 180 تا 250 هست و سرعت خوبی داره در ضمن سرورهای ما توی آلمان هست (همان دیتاسنتری که سرورهای HostDL در آن قرار دارد)
HUM ...
نوشته اصلی توسط soheil.zare2006 پینگ سرورهای ما بین 180 تا 250 هست و سرعت خوبی داره در ضمن سرورهای ما توی آلمان هست (همان دیتاسنتری که سرورهای HostDL در آن قرار دارد) سلام دوست عزیز . هاست دی ال از المان سرور داشت ؟؟؟؟؟ تا اونجا که من میدونم قدیمیهاش لیزوب هلند و جدیداش هم یس آپ کانادا بود !!!
نوشته اصلی توسط seyyed_ahmad سلام دوست عزیز . هاست دی ال از المان سرور داشت ؟؟؟؟؟ تا اونجا که من میدونم قدیمیهاش لیزوب هلند و جدیداش هم یس آپ کانادا بود !!! بله سرورهایی که روی ns37 و ns38 میدادند آلمان بود که با اعلام خودشون داوون شد اکثر سرورهای فعلیشون هم از Yesup Ecommerce Solutions کانادا هست
Farzinn, GoldinHost.IR, seyyed_ahmad
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن