وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
تاپیک زیر نظرسنجی در مورد دروازه پرداخت واسط هست . دوستان لطفا شرکت کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f41/68323/
منم این مشکل رو دارم !!!! چندین مشتری هستن که پرداخت رو انجام دادن و بعد از پرداخت وقتی روی تکمیل خرید کلیک کردن ارور دریافت کردند ...سوال اینجاس که تکلیف این پول چی میشه و تو جیب کی میره ؟؟؟مشکل از سایت من هست یا از سرور شما یا از بانک ؟
این مسئله واقعا داره مشکل ساز میشه برام
اروری که یکی از مشتری ها بعد از پرداخت دریافت کرده این هست : 504 Gateway Time-out
الانم jaypal رو اومدم باز کنم نشد ...
HostTracker - Http result for http://jaypal.ir/
ویرایش توسط lvlehrad : January 12th, 2013 در ساعت 18:50
منم یك سوال مشابهی دارم، اگه مشتری از طریق سایت ما به جی پال و از طریق جی پال به درگاه پاسارگاد متصل بشه بعد در بازگشت پس از تراكنش كاملا موفق سرور جی پال از دسترس خارج بشه و همون ارور 504 Timeout به وجود بیاد ، پول به حساب جی پال منتقل شده اما پیام موفقیت آمیز بودن تراكنش از جی پال به وبسایت ما ارسال نشده و در نتیجه كاربر نمی تونه كالا مورد نظرش رو خریداری كنه. در چنین شرایطی چطور باید پیگیری انجام داد ؟!
فكر میكنم اضافه كردن یك تكه كد كه دسترسی به سرور جی پال رو هنگام بازگشت چك كنه خیلی مفیده اينطوری می تونید حدس بزنید مشكل از درگاه پاسارگاد بوده یا سرور جی پال !
با سلام خدمت شما،
دقت کنید در تمامی درگاه های بانکی به این صورت است، تا سیستم، تایید تراکنش را برای بانک نفرستد، تراکنش تایید نشده و در صورتی که تایید نشود بین 24 تا 72 ساعت به صورت خود کار برگشت می خورد.
اگر مشکل از سایت ما باشد، تراکنش تایید نشده و برگشت می خورد، اگر مشکل از بانک باشد(که در چند روز اخیر مشاهده شده)، برخی از تراکنش های تایید نشده به حساب ما واریز شده و تایید شده می باشند.
میتوالنید مسائل اعلام شده در بالا را از چندین جا بررسی و پیگیری نمایید.
موفق باشید
در رابطه با پیغام خطایی که اعلام کردید، مربوط به بانک است نه سیستم جی پل
همچنین همانطور که در نتیجه تست می بینید، از 2 کشور وصل شده و از سایر کشور ها وصل نشده، که این مساله بابت مشکلات پیش آمده برای Provider های تامین کننده اینترنت سرور ما می باشد
(مشکل بالا ، به زودی با کلاستر کردن 3 سرور از دیتا سنتر های : تبیان ، سروش رسانه و افرانت حل خواهد شد)
شاد باشید
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)