من کاری به سرور اورسل ایشون ندارم
1- اگر اورسل نکنن پول سرور رو باید از جیب بده با این قیمت
2- کاربرایی که سرور رو به قیمت چیز پی ان توقه دارند چنین مسائلی هم نباید براشون عجیب باشه شما اگر هزینه واقعی رو بدی این آقا سرور رو اورسل نمیکنه !!!
من کاری به سرور اورسل ایشون ندارم
1- اگر اورسل نکنن پول سرور رو باید از جیب بده با این قیمت
2- کاربرایی که سرور رو به قیمت چیز پی ان توقه دارند چنین مسائلی هم نباید براشون عجیب باشه شما اگر هزینه واقعی رو بدی این آقا سرور رو اورسل نمیکنه !!!
سرویس به صورت کولو میباشد، دلیل ارزونی به همین دلیل بود که تا چند مدت پیش نیز اروزن ارائه میدادیم زیرا ما سرویس را 3 ماه هزینه کولو داده بودیم به همین دلیل مشکل ارز نداشتیم
من دیگه نمی دونم رم 512 یعنی 20 هزار تومن هم که دارم ارائه میدهم شما چجوری حساب میکنید، شما که دیگه واردید چرا؟!!
شما پاسخ تیکت هاتون رو نمی دید ؟!
شماره تیکت : 810829
--
تیکت رو آپدیت هم کردم ولی انگار بی توجهی به تیکت ، وقت ، هزینه و اعصاب مشتری در شما نهادینه شده!
تجربه ی شخصی : حداقل یک هفته کامل قبل از خرید هاست ، سرور و ... با پشتیبان سایت مداوم صحبت کنید تا درگیر سایت های بی پشتیبان نشوید.
به معتبرترین ها هم اعتماد کردیم و خیر ندیدیم!
اطلاعیه ها -
12- پشتیبانی تیکت از ساعت 12 ظهر تا 12 شب در روز های کاری میباشد و در ساعات 2 صبح، 4 صبح و 10 صبح معمولا نیز به بعضی تیکت ها پاسخ داده میشود.
ویرایش توسط alireza.076 : January 12th, 2013 در ساعت 11:39
تجربه ی شخصی : حداقل یک هفته کامل قبل از خرید هاست ، سرور و ... با پشتیبان سایت مداوم صحبت کنید تا درگیر سایت های بی پشتیبان نشوید.
http://www.webhostingtalk.ir/f15/63286/#post587902
ممنون از نظر شما اما
دیگر ارائه نمیشود به قیمت پایین، قیمت پایین دادیم اینجور افراد ... شدند مشتری ما!
vds ram 512 MB
H.D.D : 50GB
Ram : 512 MB
Bandwidth : 2000 GB
19,900 تومان ماهیانه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)