شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
ازتون ممنونم که چشم تو چشم قوانین سایت رو نقض می کنید !
بند ششم قوانین:
لطفا از ساخت بيشتر از يک حساب در سايت جداً خودداري فرماييد . در صورت مشاهده بيشتر از يک حساب از طرف يک کاربر ، تمامي آنها در اولين فرصت حذف خواهند شد و و دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد .
منبع:
http://www.webhostingtalk.ir/f2/1591/
لازم به ذکر نیست که بنده چندمین کاربر سایت هستم و اینکه قبل از من بودید نمیدونم منظور شما دقیقا چه موقع هست. از بیان اینکه جنابعالی در آن سال دقیقا چند ساله بودید هم خودداری می کنم.
(حمل بر خود ستایی نباشه دوستان عزیزم. غرض فقط ثابت کردن عدم اسپم توسط اینجانب بود)
دوست عزیز من انتقاد یا شکایتی از شما ندارم و جای من هم با وجود شما تنگ نشده که بخوام ازتون شکایت کنم
فقط دوستانه عرض کردم صادق باشید
نمیخواید باشید خوب نباشید
دوستانی که باید قضیه رو می گرفتند خوشبختانه گرفتند.
از مدیران عزیز هم میخوام که تاپیک رو پاکسازی کنند چون واقعا از مسیر منحرف شد.
موفق باشید.
مدیران همه اطلاع دارند و چند اکانت به همین دلیل مسدود شده است
و این آخرین سری هم اخطار اینکه اگه باز بسازم این حیاب رو بن میکنند هم دادند که دیگه یوزر ندارم که شما نگرانش باشین(دلیل ساخت اکانت ها هم این بوده که نام کاربری مرتبط با برندم میخواستم داشته باشم که مدیران راضی به این کار نبودند)
سن من هم باز طبق همون حق و حقوق به کسی مربوط نیست
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)