نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1027

موضوع: بسته شدن سروهای هتزنر ( کسانی که از شرکت گذرگاه جهانی خریده بودن)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن sadeght آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    92
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    295 پست

پیش فرض پاسخ : بسته شدن سروهای هتزنر ( کسانی که از شرکت گذرگاه جهانی خریده بودن)

نقل قول نوشته اصلی توسط abdollahpor نمایش پست ها
    دوستان ..من نتم مشکل داره ..یا سایت http://iranhost.com/ هم باز نمیشه ..این سایت رتبه اولو تو Web Hosting Iran
    داره .....
    لطفا تاپیک را را منحرف نکنید در جای دیگر بپرسید که دائما این تاپیک اسپم نشه. موفق باشید
    پادکست های اقای وبمستر

[سئو، استارتاپ، کسب و کار آنلاین، فروش و بازاریابی و...]

عضو انجمن abdollahpor آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    74
    تشکر تشکر شده 
    20
    تشکر شده در
    16 پست

پیش فرض پاسخ : بسته شدن سروهای هتزنر ( کسانی که از شرکت گذرگاه جهانی خریده بودن)

نقل قول نوشته اصلی توسط sadeght نمایش پست ها
    لطفا تاپیک را را منحرف نکنید در جای دیگر بپرسید که دائما این تاپیک اسپم نشه. موفق باشید

شرمنده ..اخه این سایت برا من باز نمیشه میخام بدونم یعنی این سایت هم از همین هتزنر سرور داره ..چون اگه این سروراش تو این دیتاسنتر باشه ....پیگیر باید باشن ..آخه سایتش گردن کلفت ..حداقلش اینه که ..میبینیم همه اینجورین ....منظورم این بود ..سوال خارج از بحث نبود

عضو انجمن dertgtr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,343
    تشکر تشکر شده 
    3,638
    تشکر شده در
    2,848 پست

شرمنده ..اخه این سایت برا من باز نمیشه میخام بدونم یعنی این سایت هم از همین هتزنر سرور داره ..چون اگه این سروراش تو این دیتاسنتر باشه ....پیگیر باید باشن ..آخه سایتش گردن کلفت ..حداقلش اینه که ..میبینیم همه اینجورین ....منظورم این بود ..سوال خارج از بحث نبود
    خیر ای پیش از کانادا ست : 174.142.214.47 از دیتاسنتر کانادایی ای وب ( iWeb Dedicated CL2 )

البته حق با شماست ایران هاست هم ! باز نمیشه ! امروز انگار روز شرکت های ارائه دهنده هاست ایرانی نیست !
    ویرایش توسط dertgtr : January 9th, 2013 در ساعت 22:22
    سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.com
    قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost

عضو انجمن Hostpolis آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    4,763
    تشکر تشکر شده 
    1,678
    تشکر شده در
    961 پست

Iranhost در آی وب کانادا سرور داره و نه در هتزنر.

برای افرادی که مشکل دارند بهتر هست با آی تی جوانی یا مجموعه های دیگه که پیشنهاد ریموت دادن در تماس باشید.

بستن آی پی در دیتاسنتر از 3 طریق مرسوم هست:

1- بستن پورت که کلا دسترسی به سرور 100 درصد غیر قابل امکان میشه
    2- بستن آی پی روی سوئیچ که ازسرورهای روی همان سوئیچ میشه به سرور دسترسی پیدا کرد.
    3- بستن از روی core router که از کلیه سرورهایی که سوئیچ هاشون روی distribution switch مشابه هست میشه به سرور دسترسی پیدا کرد.

رنچ آی پی های شما تعیین کننده هست برای دسترسی. معمولا دیتاسنترها یک رنج رو روی یک core router فوروارد میکنن تا از ایجاد تونل جلوگیری کنند. دنبال رنج آی پی روی روتر مشابه یا سوئیچ مشابه باشید.

از tracert استفاده کنید.
    SYNAPTI.CA - World's Localhost
    نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
    دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا

5. تعداد تشکر ها ازHostpolis به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    7 پست

ببینید دوستان من دیتا سنتر هد زنر از نظر بنده یکی از پست فطرت ترین بی ناموس ترین مزخرف ترین سخت گیر ترین بیخود ترین اشغال ترین *** ترین دیتا سنتر هست چرا هست بنده پارسال طرفای کریسمس ازشون سرور داشتم سرور من بدون هیچ گونه تخلفی یهو خاموش شد هر چقدر هم ایمل زدم دلیل خاموشی چیه گفتن که یکی از قطعات سوخته داریم تعمیر میکنیم بنده دو ماه تمام از بس منو بالا پایین کردن که ما دیگه بیخیالش شدیم یعنی ببینید دقیقا تا چقدر نسبت به مشترکانشون بی اهمیت و بی تفاوت هستن که بنده خدا رو شکر خدا رو شکر از کل سرور هام یک بکاب قبل از وقوع این حادثه و بدبخت شدنم گرفته بودم توی سرور انگلیسم که مجبور شدم بکا ب رو لود کنم و خدا رو شکر از دیتا سنتر لاس وب هلند سرور دارم خیلی هم راضی هستم تا بخوام با این اجنوی های کثافت نژاد پرست کار کنم من میگم اگر که سرور ها رو روشن کردن دوستان سریع سیر بکاپ بگیرن و انتقال بدن اگرم که دیگه روشن نشد و الفاتحه مع الصلوات عزیزانی که واقعا باید تاوان خسارت و ضرر های مالی سنگین رو بدن سعی کنند به مشتریانوشن بفهمانند که مقصر نبودن و تقصیر یه مشت اجنوی مال مردم خور بوده

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)