-
January 9th, 2013, 11:58
عضو انجمن
پاسخ : بسته شدن سروهای هتزنر ( کسانی که از شرکت گذرگاه جهانی خریده بودن)

نوشته اصلی توسط
nader_star
گفتگو پیوست شد
تحریم کجا بودش مرد حسابی؟
مگه ما بی سوادیم؟
عزیز من شما لایسنس سیپنل میخری بعد تو سرورت به مشکل میخوری میری به سیپنل تیکت میزنی میاد رو سرورت کار کنه
با وجوده اینکه این همه دامنه ای ار رو سرورت ثبت شده تحریمت نمی کنه لایسنستو نمیبنده
این حرفا چیه
المان و ایران رابطه های خوبی دارن
اره اگه انگلیس بود یا فرانسه بود حرفت درست
به خاطر تحریم هم نیستش به خاطر مالی هم نیستش
مشکلات داخلی بوده احتمالا اون کسی که سرور ها به اسمش بوده بر اثر اختلاف با این شرکت یک همچین کاری کرده
به اسم خانم سارا سلسله ای بوده
-
تعداد تشکر ها از MizbanVps به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013 11:58
# ADS
-
January 9th, 2013, 11:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sadeght
یعنی اطلاعات پنل است برای تحریم یعنی چی ؟
منظورشون حتما اینه که هتزنر ایران رو تحریم کرده !
چنین چیزی اصلا و مطلقا صحیح نیست و هتزنر هیچ مشکلی با ایرانی نداره. اطمینان میدم که مشکل از جای دیگری هست.
-
تعداد تشکر ها ازIran Web Host به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013, 12:03
عضو جدید
تا اونجایی که من چک کردم همه ای پی هایی که لوک شده به نام خانم ساراسادات سلسله ای بوده !
دوستان اطلاعات یکی از آی پی هاشون رو چک کنند ببیند به نام کی بوده !؟
مال من که همه ای پی ها به نام خانم سلسله ای هست و همشون lock شده اند .
چند دقیقه پیش برای یکی دیگه از دوستان چک کردم ای پی به اسم اقای یار محممدی بود و برای سرور اون مشکلی پیش نیومده بود !
-
تعداد تشکر ها از Golden Palm Force به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013, 12:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shivahost
اون جمله مثبت اندیشی نبود! پاسخی بود که به هم دادند زیر پست دوستمون نوشتم.
همانطور که قبلا هم گفتم دغدغه اصلی ما بالا آمدن سرور است و پس از آن با آرامش در مورد آینده تصمیم گیری می کنیم. الان اگر بخواهیم سرور جدید بگیریم فقط یک هفته کانفیگ کردنش و رسیدن به نتیجه بهینه روی آن وقت میبره و بردن بکاپ ها روی آن هم زمان بر است.
یک هفته منیج ؟!
24 ساعت خواب به خودتون حرام کنید منیج انجام بدید داشتن 1 بک آپ خارج از این سرور ها دیگه ضروری هست حتی اگر حل بشه و تضمین بدن دیگه چنین مشکلی پیش نیاد.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
-
-
January 9th, 2013, 12:06
عضو انجمن
بله به خاطر دارم سارا سلسله ای مدیر عامل قبلی بوده است که قبلا در بخش ارتباط با ما نام ایشان بود که جدیدا چندماهی هست این نام به اقای امین تغییر کرده است.
احتمالا مشکل هم به خاطر همین قضیه هست. والا دوستان بزرگوار گفتن ای پی هایی که بنام اقای یارمحمدی هست مشکلی پیش نیامده است.
ویرایش توسط sadeght : January 9th, 2013 در ساعت 12:09
-
تعداد تشکر ها از sadeght به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013, 12:10
الان ضررشو ما بدبخت میدیم که به زور 5 تا تبلیغ گرفته بودیم واسه سایت و همه چی میپره. 3 سال تلاش کن پیج رنک بیاد بالا که یک شبه بپره. الان همه کسایی که تبلیغ کرده بودن ریختن سرم و درخواست بک دادن. واقعا تو هاستینگ ایران چ خبره؟؟؟ اون از دریم سرور که یهو ول میکنه میره و تمام اطلاعات مشتری ها میپره و اینم از اینا. کسیم نیست حرفی بزنه
تحریم کجا بوده ؟؟؟ مشکلات خودتونو چرا میندازین گردن اون بدبخت ها. میخواین بهتون بر بخوره میخواد نخوره واقعا هرکی از ننش قهر میکنه یک هاستینگ میزنه. مشکل میدونید چیه؟؟؟ یک مشت بچه سوسول پولدار اومدن تو کار هاستینگ و اونایی که علمشو دارن ولی سرمایه ندارن نشستن کنار. یه سری تعداد محدودم که کارشون خوبه دارن با اینجور کارایی که اینا انجام میدن اوناهم خراب میشن....
-
تعداد تشکر ها ازvampaste به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013, 12:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Golden Palm Force
تا اونجایی که من چک کردم همه ای پی هایی که لوک شده به نام خانم ساراسادات سلسله ای بوده !
دوستان اطلاعات یکی از آی پی هاشون رو چک کنند ببیند به نام کی بوده !؟
مال من که همه ای پی ها به نام خانم سلسله ای هست و همشون lock شده اند .
چند دقیقه پیش برای یکی دیگه از دوستان چک کردم ای پی به اسم اقای یار محممدی بود و برای سرور اون مشکلی پیش نیومده بود !
بله دقیقا درست هستش
اون هایی که به اسم سارا سادات هستش بسته شده
البته بسته نشده اون چیزی که نشون میده خودشون درخواست بستن سرور رو دادن
چون دیتاسنتر احمق نیستش ایپی بلوک کنه که خیلی راحت میادش سرور رو خاموش میکنه که پول هزینه هایی مثل برق و گرمایشی از جیبش نره
حالا این خانم سادات جرمی رو مرتکب شدن که مراجع قضایی المان حکم دادن که هر چیزی به اسم این خانم هستش مسدود بشه
یا هم خودشون بر اثر اختلاف با پرشین هویز این کارو کردن
اگر مسئله مالی بودش یا تحریم بودش ایپی رو بلوک نمیکردن عزیزان خیلی راحت سرور رو خاموش میکردن
هممون سر کاریم
ولی من اینو میدونم که اگر تا عصر نیاد بالا و ساعت کاری هتزنر برای امروز تموم بشه باید قید سرور هارو بزنیم
-
تعداد تشکر ها از MizbanVps به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013, 12:11
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
websazha
یک هفته منیج ؟!
24 ساعت خواب به خودتون حرام کنید منیج انجام بدید داشتن 1 بک آپ خارج از این سرور ها دیگه ضروری هست حتی اگر حل بشه و تضمین بدن دیگه چنین مشکلی پیش نیاد.
بکاپ خارج از سرور روی فضای ftp دیتاسنتر هست و در دسترس هم هست.
در مورد منیج بله رسیدن به کانفیگ بهینه برای میزبانی چند سایت وردپرسی که هر کدام حدود 10 هزار ip در روز بازدید دارند ممکنه تا یک هفته هم طول بکشه. منظورم کانفیگی هست که با این همه فشار روی سرور باز هم لود سرور روی عدد 1 بماند....
-
-
January 9th, 2013, 12:13
سلام. دوستانی که میگن وصل هست قطع هست. شرکت به این بزرگی احتمالا چندتا پنل داره و یکیش به نام اون خانوم هست به مشکل خرده.
ویرایش توسط m-batista : January 9th, 2013 در ساعت 12:15
-
-
January 9th, 2013, 12:16
مشترکین عزیز، شرکت گذرگاه دیشب به دیتاسنتر تیکت زده است و همچنین تلفنی در حال برسی این موضوع هست (با اولویت فوق الاده بالا).
هنوز پاسخی به تیکت ما بخش مالی هتزنر نداده است. حواله چند روز پیش به مقصد دیتاسنتر ارسال شده است.
مشترکین می توانند از ناحیه کاربری خود موضوع را پیگیری کنند.
-
تعداد تشکر ها ازNovinServer به دلیل پست مفید