اگر گفتید این تابیک من یاد چند ماه پیش و کدوم تابیک میندازه ؟
خرابکاری رضا و مبین فرانتورک و نتورک پلاسیده...
داغ 10 دقیقه 2 صفحه میرفت جلو کم کم کم کم کلا فراموش شد رفت و مردم خسته شدن بی خیال دیتاها شدن و یه چیز هایی رو یه افرادی نوش جان کردن.
اگر گفتید این تابیک من یاد چند ماه پیش و کدوم تابیک میندازه ؟
خرابکاری رضا و مبین فرانتورک و نتورک پلاسیده...
داغ 10 دقیقه 2 صفحه میرفت جلو کم کم کم کم کلا فراموش شد رفت و مردم خسته شدن بی خیال دیتاها شدن و یه چیز هایی رو یه افرادی نوش جان کردن.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
به هیچ وجه هم من و هم شما میدونیم با یکم سختی میشه بدون واسطه کار کرد خدا را شکر یکی از خوبی های ما ایرانی ها اینه که هر کدوممون 10 تا فامیل خارج از کشور داریم حالا یه خیری هم به ما برسونن
دوستان هم زیاد نگران نباشند وقتی اسم شرکت وسط هست حق کسی از بین نمیره این شرکت هم اعتبار خودش را داره به سختی هم بدست اورده پس به راحتی از دست نمیده حداقل 24 ساعت صبر کنید
ان شاالله اوکی میشه
من هم اصلا فاز منفی نمی دم خوشحال میشم سرور ها درست بشن چون همه دوستانی که الان استرس دارن برای ما عزیز هستند.
همان طوری که به یکی از همین دوستان 10 بار گفتم این آخر کار دستمون میده بیا عزیرم هویت مشخصات با من گوش نکرد...
حالا امیدواریم حل بشه اگر حل شد فراموش نکنید که چقدر استرس تحمل کردین و فکر اساسی برای تجارت خودتون بکنید.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
تایید.
امیدوارم این مورد از اون موارد نباشه که البته خودمم بعید می دونم.
اما در کل برای بحث ابیوز با گفته های دوستان کاملا موافقم چون بارها و بارها تیکت زدم برای این موارد و متاسفانه تیکت بدون پاسخ بسته می شد!!
در این مواقع جای سخن زیاده اما بیشتر از این حرف ها امیدواریم مشکل رو زودتر برطرف کنند!
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
سعی داشته باش به آنچه اندیشیده ای عمل کنی نه آنکه همیشه به اعمال خود بیاندیشی!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)