نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: نت سازان روشن اندیش netsazan.com یک *** کامله و اصلا هم پشتیبانی نداره!خرید نکنید!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : نت سازان روشن اندیش netsazan.com یک *** کامله و اصلا هم پشتیبانی نداره!خرید نکنید!

با توجه به اینکه دوستان نت سازانی کلا ایمیل ها و تلفن ها رو دایورت کردن به یه جاییشون از اساتید کسی هست به داد ما برسه؟
    مشکل من در حال حاضر نه پولیه که از ما گرفتن و نه مشکل انتقال هاست به سرویس دهنده جدید دارم فقط مشکل اینجاست که من چجوری میتونم وارد پنل دامین بشم؟
    آدرسی که نت سازان داده بود دیگه باز نمیشه چون باید وارد دامین بشم و دی ان اس های هاست جدید رو ست کنم!
    امکان رجیستر کردن دامین جدید هم ندارم چون اونجوری باید تمام بروشورها و کارت ها و .... رو عوض کنیم

عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

پیش فرض پاسخ : نت سازان روشن اندیش netsazan.com یک *** کامله و اصلا هم پشتیبانی نداره!خرید نکنید!

نقل قول نوشته اصلی توسط alizi نمایش پست ها
    با توجه به اینکه دوستان نت سازانی کلا ایمیل ها و تلفن ها رو دایورت کردن به یه جاییشون از اساتید کسی هست به داد ما برسه؟
    مشکل من در حال حاضر نه پولیه که از ما گرفتن و نه مشکل انتقال هاست به سرویس دهنده جدید دارم فقط مشکل اینجاست که من چجوری میتونم وارد پنل دامین بشم؟
    آدرسی که نت سازان داده بود دیگه باز نمیشه چون باید وارد دامین بشم و دی ان اس های هاست جدید رو ست کنم!
    امکان رجیستر کردن دامین جدید هم ندارم چون اونجوری باید تمام بروشورها و کارت ها و .... رو عوض کنیم
    طبق نوشته استارتر فکر کنم این لینک برای شما کار کنه: Welcome

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)