AMD Athlon 64 3700
1GB RAM
2x160 HDD
28.00 €
AMD Athlon 64 3700
1GB RAM
2x160 HDD
28.00 €
با عذر خواهی از ادمین های محترم و استارتر
خدا خیرت نده بده چی بگم 24 ساعت فکرمو خوردی عصاب نذاشتی برام برو خوشحال باش ولی بخاطر چتی که کردی دیروز
خاطرات گذشتت رو به همه نشون میدم نیای به من فحش بدی دری بری بگی
اگر خود مردی زیر نمیکشی برای همه تکس های دیروزت که پر از حرفای خجالت اور هست به من زدی بذار اینجا تو سایت مردی بذار
حال حرفام تک تک میزنم
من حاضرم کلاس اولی باشم غلط املای داشته باشم اما انسانیت داشته باشم معرفت دوستی داشته باشم معرفت معرفت داشتن از پدر مادرم گرفته باشم اما بفکر سود نباشم اما پول زور نگیرم
امضای خودتو خوندی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
هر گاگولی میفمه که انگلیس از قاره آمریکاست نه اروپا که مالیات نمیدین!!!
آخه انگلیس اگه باشه که باید مالیات بدید !
اره هر گاگولی میدونه کسی که مستر داره و اقامت میتونه با مسترش برای خرید از کشوری به کشور دیگه خرید بزنه که مهم اینجاس خرید با سورس بانکی هست و با اعتبار اینو نگفتم نخاستم چیزی یاد بگیری حالا یادبگیر
طرف انگلیس نمی تونه از المان برای جای دیگه خرید کنه ؟ اینقدر نووبی
در مورد خاطره که گفتم دوستان پی ام میدن میگن بان دیگه کیه نگرفت منظرو از خاطره من هستم ؟ یعنی خود بنده = حسینی ؟ به خودش میچسبونه ؟
برور خجالت بکش تو بزرگتری از سن اره
اما میگن معرفت و انسانیت دور گرانیس به هرکس ندهندش و ....
قابل توجه دوستان که سنا رو اولد میدونن
بعد خواستین چیزی مذارم نشون بده اولدی به بودن نیست به اطلاعات
من کارم حداکثر 4 ماه بعداز سینا شروع کردم و درسته خیلی کمکها رو از ایشون گرفتم اما همراش شخصیت ایشون رو هم شناختم
ایشون در پست اول من تایید میکنه بدون اینکه من بخام یا چیزی چو ایشون لفط داشتن به من و دوست بودیم
اما این دوستی سر پول بود فکر کنم چون با اوضاع بعد اقتصادی من تصمیم گرفتم هزینه مالیت نگریم از مشتری و فقط هزینه 25 تومان یا 5.5 یورو بگیرم برای تمام امور که سود من باشه کم باشه اما راضی باشه از دادنش یوزر
که بعد از تایید دوستان در پست فروش سرور من ایشون با یوزر دیگشون در پست های من چه حرفها که زدند
این لینک برید بخونید
بقیه موارد هم طبق خواسته سینا دارم اکی میکنم میدم امیر حسین بذاره و قسمت نقد انتقادات
ویرایش توسط mariean : January 6th, 2013 در ساعت 12:32
پاسخ به سوالات باز دوباره سوال ایجاد میکنه.
فقط اینو بگم قبل این که ایران وی پی اس بشم روتر وی پی اس بودم سروری که در اون پنل داشتیم مالیات نمیخورد و بسته شدن اون 2 روز سرور ها به خاطر دیر رسیدن حواله گواه بر این مورد بود.
اما خیلی از شرکت های دیگه هم بودن که مالیات میدادن اما حواله اگه دبر میرسید سرور نمی بستن .
اما پنل جدیدی که داریم با مالیات هست.
لطفا پست رو از بحث اصلی خودش خارج نکنید و خدانگه دار .
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
نمیخواستم در این بحث شرکت کنم ولی چون دوست عزیز mariean توی چند مورد به شدت به ما کمک کردن و دور از انسانیت بود که من سکوت کنم
در مورد آقای موسوی ( razavihost ) ایشون همیشه ی خدا 500 تومن به اضای هر یورو بیشتر از یوزر ها میگیره
نمیدونم یورو دوستان از کجا هستش که ایشون همیشه باید 500 تومن بیشتر از یوزر ها بگیرن
در مورد مالیات بنده تمامی دوستان مالیات میدیم و مشکلی هم با این قضیه نداریم
ولی جالبیش اینجاست آقای موسوی ( razavihost ) من از ایشون سرور گرفتم به بنده گفتن اگه کل پول سرور ( ستاپ + هزینه ماه اول ) رو پرداخت کنید 8% به شما به صورت همیشگی تخفیف میدیم مام گفتیم عالیه پرداخت کردیم جالبیش اینجا بود که فقط این تخفیف 2 ماه ارائه شد بعد از 2 ماه دوباره همون هزینه اولیه رو از ما گرفتن
بعد سرور ما دچار مشکل شد 10 بار به ایشون گفتیم آقای این سرور ما مشکل داره هی گفتن باید 69 یورو ( اگه اشتباه نکنم ) پول پرداخت کنید تا عوض بشه
مام گفتیم بنده تازه پول کل سرور رو دادم نمیشه این 69 یورو رو بدم ببخشید این در حالی بود که 10 روزم از زمن تحویل سرور بنده نگذشته بود
خوب ما به هر جوری بود ساختیم تا اینکه دیدم 16 گیگ رم به درد ما نمیخوره گفتیم به EX4S میخوایم آپدیت بشه جالبه همونجا یکی از دوستان فاکتور کرد هزینه ستاپ پرداخت کردیم بعد که کاملا" همه چیز اوکی شد تازه ایشون میاد و میگه کاش این کارو نمیکردید و یه سرور دیگه میخریدید
بازم همون مشکل همیشگی واسه ما پیش میومد سرور هنگ میکرد و باید از پنل دیتاسنتر ریستارت میدادیم تا درست میشد بازم به ایشون گفتیم این دفه با ما گفتن VMware هنگ میکنه گفتیم امکانش نیست دوباره نصب بشه ؟ گفتن اگه دوباره بخوایم نصب بشه کل هاردتون پاک میشه
خوب اینو چرا از همون اول نگفتید اخه مرد مومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ مام گفتیم خیر ما 4 ترا فایل داریم نذاشتیم تا اینکه مجبور شدیم سرور رو انتقال بدیم بعد از ایشون همین سوال رو پرسیدیم که آیا میشه Vmware نصب بشه بدون اینکه پاک بشه فایل ها گفتن بلههههههههههههههههههههههه هههههههههههههه
دیگه هنگ کردم خدا وکیلی
من نمیخوام چیزی بگم اما نمیذارین.
شما همون هستی که یه بار پول آی پی دودر کردی که من عمدا آی پی رو با وجود این که واسه ما پرداخت شده بود کنسل کردم.که با جسارت تمام گفتین که من میخواستم که کنسل بشه و آی پی جدید بگیرم.و بعد هم سرور شما آخر ما که میخواست تمدید بشه و براتون تیکت کردم که میخواین سرور رو تمدید کنید یا نه (روزی که باید فاکتور پرداخت می شد) و گفتین بله و من فردا صبح واریز میکنم.
با وجود این که من ترافیک سرور شمارو داشتم و متوجه بودم که دارین انتقال میدین نبستم سرور تا انتقال بدین و به مشکل نخورین.
که صبح دوباره تیکت کردم که سرور بسته شد
عصر تیکت کردم سرور کنسل شد !
در ضمن گاه اوقات هست که مردم با پول نقد سرمایه گذاری میکنن دلیل نمیشه 8% تخفیف واسه ندادن مالیات باشه!
چون اون زمان پول کمی نبود و سرمایه گذاری پول از 8% بیشتر سود میداد.
و در مورد تخفیف میخواید فاکتور هارو اینجا بزارم تا همه بیبینن که تخفیف کثر نشده که این حرف رو میگین!
نکته بعدی حتی اگر هم من در جواب های شما تقصیر کار باشم دیگه جواب نمیدم چون دارین پست رو به چالش میکشین.
در مورد افزایش رم .من خودم بهتون تیکت نکردم که چرا شما که میخواستین ستاپ بدین سرور جدید نگرفتین که سرور عوض بشه.سرور شما مشکل با مجازی سازی داشت که چند بار پرینت اسکرین KVM رو بهتون داده بودم.
این هم لینک پیگیری من.
از همین الان به شما و همه کسانی که میخوان اینجا پست بدن و من رو زیر سوال ببرن : من انسانیت ندارم / هرچی میگم مالیات میدم اما شما ها دوست دارن ثابت کنید که نمیدم (کوربش اونی که نمی بینه من مالیات نمیدم اما دوست دارم بگیرم)
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
دیگه پست babelirani نمیدونم دیگه چی بود تو این تاپیک دادین !
کار کسی هم به فرد دیگه ایی ربط نداره و هر کس مسئول کار خودشه !
بهتره تمومش کنید دیگه دوستان !
سلام
همکاران عزیز واقعا جای تاسف داره که برای چهار تا مشتری همدیگر رو تخریب کنید !
مگه پنل هتزنر گرفتن کار خیلی سختیه؟ یا مثلا کسی که مالیات نمیده پنلش مشکلی داره؟
هرکسی که توانایی پرداخت ارزی داشته باشه براحتی میتونه مستقیما از خود هتزنر خریدش رو انجام بده با ایرانی هم مشکلی ندارند !
جوری صحبت می کنید مثل اینکه هتزنر ارث پدری ماست یا فقط ما هستیم که تونستیم پنل بگیریم از دیتاسنتر !
۱۹٪ مالیات هم فقط برای مشتری های اروپایی هست (اونایی که معافیت مالیاتی ندارند). چه از ایران چه امریکا چه افغانستان شامل مالیات نمیشه !
![]()
پست از بحث خارج شد بدلیل تفکرات مغرورانه متن هاش هست که مارو میخای خراب کنی چون مالیات نگرفتیم از یوزر و اخطار میدی اقا مراقب باش ایشون پنلشون ممکنه بسته بشه و غیره همون حرفای که تو پست بنده زدی ؟یادت رفته اثارش هست یادت رفته گفتم برا این حرفات مشتری منو پروندی 7تا ؟؟ تکساش و عکساش هست
باید به همه خودتو نشون بدی چطور ادمی هستی حالا ساکت شدی هیچی نمیگی دیگه حرف نمی زنی دیروز تو چت چرا مودب نبودی ها ؟؟
خودت شرور کردی من بهت ثابت میکنم اون که زیرش میکشه و خالی میکنه و .... گفتی بهش تو هستی
مثل اینکه سر عقل امدی ؟ مودب شدی ؟
ما شما زیر سوال نمی بریم شما خودت صورت مسله میسازی
با حرفات که میگی چند تازه وارد امدن میگن تخفیف تو عکسهات هست همین حرفت که .... عکس ها گذاشته شد همه میخونن
بعد منظورت من بودم تخفسف میدم و ؟ دیگه کی بود آقای سعادت هم مالیات نمیگیره با ایشون هم جرت داشتی اون حرفای رو که به من زدی بزنی ؟ یک جفت 00 که نداری
اینو باید بکسی بگی که معرفت نداره برای 4 مشتری نرفته طرفش به من فحش میده و دریبری میگه عکسهاشو و .... ارسال کردم به امیرحسین برای نقد انتقادات تا همه بشناسن این ادمو
واقعا خوب نیست اینقدر حرمت ریخته بشه
بعضی مسائل اصلا نیاز به بیان نداره!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)