سلام
در مورد اون 19 % خیلی به موردای جالبی اشاره کردن دوستان.
تو اینکه آقای موسوی مورد تایید انجمن هستن شکی نیست ، ولی به نظرم بهتره از این اعتماد دوستان سوء استفاده نشه.
به شخصه باور نمی کنم که ایرانی بتونه سرویس رو 19 % ارزونتر بگیره ولی نگیره و برای اینکه تحریم نشه بره برای مشتری از کشوری توی اروپا وریفای کنه....
بیشتر این موضوع رو برای این می گم، تا جایی که می دونم آقای موسوی با گذرگاه زیاد کار میکنن و احتمالا سرور ها رو با هم می گیرن و دیده بودم تو سایت ایشون آقای حیدری به تیکت ها جواب می دن ... ( عکسی که قبلا یکی از کاربرای انجمن از صفحه ی تیکت ایشون در زمان پاک شدن سرورش به دلیل نت اسکن گذاشته بود را دیدم ) ، من خودم هم از گذرگاه سرور داشتم و سرور با سه آی پی اضافه را برای من 69 یورو حساب می کردن ! سرور ex6 که خودش 69 یوروئه !
یعنی با این اوصاف شما اگر یوزراتون آی پی اضافه بخوان از جیب می زارید بهشون می دید؟!
من تو این انجمن دیدم یارو اومده گفته می خوام بنر رایگان بزنم ، یه عده ریختن و تخریب کردن و دیگه نزد !
تو اوضاع بد اقتصادی یکی به اسم سعید خرازی میاد و می خواد هوای ایرانی ها را داشته باشه با دلار ارزون کار می کنه ، اگر براشون ابیوز بیاد می گن سعید خرازی بده .
یکی هم می خواد سرویسش رو با سود کمتر بده ، شما خراب کن ....
این 19 درصد حق ارائه دهنده ی سرویس است ، مثل خیلی ها که دارن سرور می فروشن و به صراحت اعلام کردن که این پول را برای این برمیداریم که :
1 - چون وقتی ابیوز آمد باید از دیتاسنتر برای مشتری بفرستیم
2 - داریم پرداختش را انجام می دیم
پس دستمزد کارمون است
به نظر من برای اینکه تامین مالی بهتری بشه باید گرفته بشه که این حرف و حدیث ها نباشه ولی اگر یکی خواست نگیره این حرفها دیگه جز کینه توزی و عذر می خوام بچه بازی ، چیزی رو ثابت نمی کنه .
بیشتر از این بحث رو باز نکنیم و به مدرک کشیده نشه فکر کنم بهتره.... وگرنه خیلی هم سخت نیست اثبات این ادعا...
بد نیست فقط عکسی که اتچ کردم هم ببینید ( البته این مدرکی نیست که ازش صحبت شده ، فقط ثابت می کنه که شما چقدر ثبات عقیده دارید)
موفق باشید