شما سروری که می خواید بک آپ رو با FTP انتقال بدین روش تغییر دادین یا تنظیمات FTP روی اون سرور مقصد تغییر کرده؟ چون حالت Passive رو قبول نمی کنه و شما باید سوئیچ کنی به Active
شما سروری که می خواید بک آپ رو با FTP انتقال بدین روش تغییر دادین یا تنظیمات FTP روی اون سرور مقصد تغییر کرده؟ چون حالت Passive رو قبول نمی کنه و شما باید سوئیچ کنی به Active
ببینید من یه vps دارم و یک فضای پشتیبان، الان میخوام از vps خودم یک فول بکاپ روی فضای پشتیبان بگیرم. من دسترسی به تنظیمات هاست فضای پشتیبانم ندارم ولی به vps خودم دسترسی دارم.
قبلا براحتی با وارد کردن آیپی و یوزر و پس فضای پشتیبان در قسمت بکاپ دایرکت ادمین vps خودم، بعد از نیم ساعت، بکاپ میگرفت، اما اخیرا بدون اینکه تغییری در کانفیگ vps خودم، ایجاد کنم، وقتی روی فول بکاپ کلیک میکنم، بعد از نیم ساعت، ارور میده و فایل های ارسالی در فضای پشتیبان، همگی ناقص و با حجم صفر ارسال میشن و ارور pasv mode , connection time out میده در لاگ دایرکت ادمین. این در حالیه که در خود لوکال بدون هیچ مشکلی بکاپ میگیره.
حالا این مورد که فرمودین باید سوئیچ کنم به اکتیو، از کجا باید این کار رو انجام بدم؟
البته این رو هم اضافه کنم که روی بیش از 4 سرور پشتیبان دیگه هم تست کردم و بازم همین مشکل و ارور بود و نشاندهنده اینه که مشکل از تنظیمات وی پی اس خودم هست و مقصد مشکلی نداره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)