نوشته اصلی توسط
dreamdata
با اجازه دوستان
همچنین تشکر از آقای کیانی -
همچنین تشکر از آقا مصطفی مدیر انجمن -
روی صحبت من با آقا مصطفی : عزیز مشکل با تصب وی شیلد حل نمیشه - اگر یادتون باشه ما اوایل کار آلماهاست ( همون زمان که تازه اعلام کردید پارتنر هستید ) ازتون سرور آخری که 32 هسته ای هستش رو گرفتیم ( اولین تجربه ما از رداستیشن با شما شروع شد .
اگر خاطرتون باشه بعد از یک ماه سرور ما هم این مشکل به هم زد ( شاید مربوط به 8-9 ماه پیشه این موضوع - نمیدونم ) - هارد عوض کردیم نشد . همه چیز رو با آقای آرایش روزی یک ساعت تلفنی بررسی میکردیم حل نشد - حتی سرور رو عوض کردیم حل نشد - یعنی سرور دیگه ای گرفتیم مشکل همچنان ادامه داشت
مشکل دقیقا این بود که : یک الی پنج بار ( به طور کاملا نامنظم و نامشخص و بدون ربط به منابع مورد استفاده سرور ) در هفته یا حتی در روز آی پی سرور کلا میرفت - تایم اوت میشد-
حتی سرور جدید هم که رفتیم چون آی پی هامون رو میخواستیم دیتاستر گفته بود ( به استناد تیکت شما ) که 50 پوند میگیره آی پی ها رو راوت میکنه روی سرور جدید !( مهم بود آی پی ها عوض نشه ) که البته 30 پوند دادم شما ( فرمودید تخفیف گرفتید و تشکر ) - با سرور جدید هم باز مشکل داشتیم ( اینطوری سوال دوستان هم شاید جواب داده بشه - رم و هارد و ... کل سخت افزار عوض میشه دیگه نه ؟! H700 هم داشتیم - اون زمان ایرانیا نریخته بودن که بگیم به فرض سرور ها هم فرسوده باشه یا مشکل داشته باشه - کلا نتورک قطع میشد - جالب بود که آی دی رک ران بود - پس همچنان میشه به سخت افزار شک کرد ! و تا ریست هم میکردیم کانکشن برمیگشت
نکته جالب اینکه : حتی لحظه تحویل گرفتن سرور هم روی یک وی پی اس ( دقت کنید لود روش نبوده ) سی پنل داشتم نصب میکردم قطع شد فکر میکردم نت من قطع شده - پینگ رو نگته کردم دیدم به جاهای دیگه پینگ دارم - سیستم عامل رو هم عوض کردیم - 3 -4 روز مشکلی نبود و بعد روال بالا شروع شد.
نکته : دو - سه ماه پیش از رداستیشن سه تا سرور داریم در پنل خودمون و مشکل فعلی دوستان که در این تاپیک نوشتند رو تا الان نداشتیم - اما از اینکه رداستیشن زیاد اشتباه میکنه شکی نیست - تیکت ها موجوده که هارد اشتباهی گذاشته بودن و ...
تا حالا جواب چرت به من نتونستن بدن - نمیدونم شاید برخوردشون با ایرانیا اینطوری باشه که پیش خودشون بگن میتونیم بپیچونیم. نمیدونم این برداشت شخصی منه ! دوستان دیگه هم تجربه ( ریویو ) خودشون رو بزارن -
( من با هویت ایرانی نگرفتم )