با اینکه گفتن من فرقی نداره و میتونید برید ی آی دی دیگه بسازید و تشریف بیارید ...
اما به هر حال خواستم بگم سعی کنید جایی که میرید اسم و فامیل و تلفن همراهتون رو ( نه اینکه به عمد تلفن رو اشتباه بزارید بعد باهاتون تماس گرفته بشه و برندارید یا اصلا برای شما نباشه و به صراحت در تیکت بگید که عمدا این کارو کردید که هویتتون پنهون بمونه و همونطور که از شما یک مدرک شناسایی خواستیم طفره برید و ... ) صحیح بزارید - همچنین براش حساب کتاب دلار رو نکنید ( چون واقعا تخصصشو ندارید ) همه اینا رو گفتم که هم شما سرویس دهنده خوبی پیدا کنید هم بعضیا که مثل من سرویس میدن ( شبیه سیاست کاری من ) حواسشون باشه . اما خوب بعضیا هم همونطور که شما میخواید سرویس میدن امـــــــــــــــــــــــ ـــــا موضوع اینجاست که فراموش کرده بودید بیشتر راجع به خودتون و رفتارتون بگید من برا دوستان عرض کردم اینجا. ( راستی سعی کنید از هر جا سرویس میگیرید بهش بگید که صالحی سه روز بهتون فرصت داد تا سرورتون رو ببرید و انداختتون بیرون - شاید تجدید نظر کنند )
پیغام برای عموم : همه میدونن من بدون مدرک حرف نمیزنم.
تاپیک درخواست خرید شما همچنان ادامه داره ... ( پس سعی نکنید تاپیکتون رو خودتون منحرف کنید - البته تاپیک درخواست مهم نیست مهم تاپیک فروشه که شما چیزی واسه ارائه ندارید که بخواد خراب شه )
------
آفر من به شما : در حال حاضر سرور خالی نداریم. داشتیم خبر میدم
موفق باشید