واقعا جای تاسف داره.سایت های خوب دارن یکی یکی میرن.یه پیشنهاد داشتم. نه برای شما، برای خیلی از کسائی (مثل خودم) که همیشه یوزر سایتتون بود.یه Fund rising بزارید. حداقل برای یکی دو ماه. یا یه قسمت donate که کاربر بتونه به میل خودش هر ماه یه مبلغی به سایت اهدا کنه.شما دو ماه دیگر تحمل کنید، شاید اوضاع خوب شد. من به عنوان یه کاربر ساده اینترنت، حاضرم هرماه مبلغ اندکی به سایت اهدا کنم، تا اینکه ببینم سایت از بین رفته. می دونید که خیلی از سایتا فقط و فقط پول گرفتن از کاربرا براشون مهم بوده. تنها کسی که همه زندگیش رو صادقانه برای سایتش و هموطن های قدر شناس و قدر نشناس گذاشته می تونه درکتون کنه.اما کسانی که همیشه بلدن از آب گل آلود ماهی بگیرن، بیشتر شما رو مایوس می کنند.به پیشنهاد من فکر کنید. یه اهدای آنلاین بانک بزارید توش. مطمئن باشید اونقدر بهتون کمک می کنند که انگیزتون رو برگردونند.نه فقط برای خودتونبرای رقیبان شما که پول مردم رو می چاپیدنبرای کسانی که واقعن به زور هزینه اینترنت رو جور می کنندبرای اینکه دو سال ایستادید، بگذارید ببینید آیا کاربرها هم برای شما از خودشون مایه میزارن؟موفق باشید.