-
December 24th, 2012, 01:06
عضو انجمن
پاسخ : سایت جدید شتاب دات بیز درگاه پرداخت آنلاین (www.shetab.biz)
درگاههای آنلاین هزینه رو بلافاصله به حساب پذیرنده میریزن. هر کی هم بهتون اطلاع بده اشتباه گفته!
اونی که شما گفتین دستگاهه posه . درگاه آنلاین مستقیم هزینه به حساب پذیرنده واریز میشه نه با تاخیر!!!!!
اینکه شتاب دیر تصفیه میکنه اشکالش از درگاه نیست که دیر واریز میکنه، این موضوع به خود شتاب برمیگرده. شما پی لاین کار کردین؟ چرا پی لاین تصفیه حسابش به یه ساعت هم نمیرسه؟ چطوره به نظر شما؟ هزینه رو از جیب میذاره؟ :دی نه برادر من.
هر کی اینو گفته شما شک نکن که خالی بسته! اگه قبول ندارید زنگ بزنین بانک عامل یا بانک مرکزی بپرسید :دی
موفق باشید
ویرایش توسط Cyrus.The.Great : December 31st, 2012 در ساعت 02:58
دلیل: اصلاح تایپی
-
تعداد تشکر ها از Cyrus.The.Great به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2012 01:06
# ADS
-
December 24th, 2012, 01:18

نوشته اصلی توسط
Cyrus.The.Great
درگاههای آنلاین هزینه رو بلافاصله به حساب پذیرنده میریزن. هر کی هم بهتون اطلاع بده اشتباه گفته!
اونی که شما گفتین دستگاهه posه . درگاه آنلاین مستقیم هزینه به حساب پذیرنده واریز میشه نه با تاخیر!!!!!
اینکه شتاب دیر تصفیه میکنه اشکالش از درگاه نیست که دیر واریز میکنه، این موضوع به خود شتاب برمیگرده. شما پی لاین کار کردین؟ چرا پی لاین تصفیه حسابش به یه ساعت هم نمیرسه؟ چطوره به نظر شما؟ هزینه رو از جیب میذاره؟ :دی نه برادر من.
هر کی اینو گفته شما شک کن خالی بسته! اگه قبول ندارید زنگ بزنین بانک عامل یا بانک مرکزی بپرسید :دی
موفق باشید
نمی دونم شاید حق با شما باشه.
ولی شتاب هم دیر واریز نمیکنه! حداکثر ۲۴ساعت طول میکشه! گاهی اوقات هم کمتر از ۲۰ دقیقه میشه. ولی هنوز خیلی جا داره تا جز بهترین ها بشه
-
-
December 24th, 2012, 01:24
عضو انجمن
من 2روز پیش درخاست تصفیه دادم ولی هنون تصفیه نشدم.
من مشکلی با زمان ندارم ولی حرفم اینه که درگاهی از نظر من و همکارانم معتبر هستش که وقتی یه حرفی میزنه بر مبنای همون حرکت کنه
-
-
December 24th, 2012, 01:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HosseinMp
نمی دونم شاید حق با شما باشه.
ولی شتاب هم دیر واریز نمیکنه! حداکثر ۲۴ساعت طول میکشه! گاهی اوقات هم کمتر از ۲۰ دقیقه میشه. ولی هنوز خیلی جا داره تا جز بهترین ها بشه
بله. فقط خواستم عرض کنم که طوری راهنمایی نکنیم که راهنماییمان تبدیل به سیاهنمایی شود!!
در مورد تصفیه قضاوت نمیکنم چون تجربه نداشتم به شخصه. ولی امیدوارم بهتر از آنچه هست شود!
پیروز باشید
-
-
December 24th, 2012, 01:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rapfather
من 2روز پیش درخاست تصفیه دادم ولی هنون تصفیه نشدم.
من مشکلی با زمان ندارم ولی حرفم اینه که درگاهی از نظر من و همکارانم معتبر هستش که وقتی یه حرفی میزنه بر مبنای همون حرکت کنه
به پشتیبانی گفتید؟ چه جوابی دادن؟
-
تعداد تشکر ها از Cyrus.The.Great به دلیل پست مفید
-
December 31st, 2012, 02:31
عضو انجمن
چرا سایتشون باز نمیشه؟در ضمن به همه ایمیل دادن که پسوورد ها عوض بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
December 31st, 2012, 02:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Cyrus.The.Great
هر کی اینو گفته شما شک کن خالی بسته! اگه قبول ندارید زنگ بزنین بانک عامل یا بانک مرکزی بپرسید :دی
موفق باشید
دوست عزیز دیر تر واریز میشه برای vPOS . مثل POS هست و فرقی نداره
-
-
December 31st, 2012, 02:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rapfather
چرا سایتشون باز نمیشه؟در ضمن به همه ایمیل دادن که پسوورد ها عوض بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بله. بالا نمیاد. در بعضی از ساعات بامداد در بعضی روزا گاهی اوقات اینطور میشه. جالب اینجاست سایت مهرپی هم برای من باز نمیشه! :دی
ویرایش توسط Cyrus.The.Great : December 31st, 2012 در ساعت 03:02
-
-
December 31st, 2012, 03:00
عضو دائم
سایتی با این سابقه باز هم میرید طرفش؟
چقدر باید بلاسرتون بیاد تا ولش کنین؟
مدیریتش قصد تغییر نداره اونوقت هنوز شما ها چسبیدین بشه
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
-
December 31st, 2012, 03:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
سایتی با این سابقه باز هم میرید طرفش؟
چقدر باید بلاسرتون بیاد تا ولش کنین؟
مدیریتش قصد تغییر نداره اونوقت هنوز شما ها چسبیدین بشه

دوست من ، ولی طبق آمار، این سایت کاربران و بازدید زیادی داره!
-