-
December 31st, 2012, 00:26
کمک در مورد کلسکو
سلام به تمامه دوستان عزیز
من یه سوال داشتم
من kloxo نصب کردم
DNS هم ساختم ست هم کردم
اما وقتی اکات میسازم
public یا www باز نمی شه
کسی می دونه باید چی کار کنم ؟!
-
-
December 31st, 2012 00:26
# ADS
-
December 31st, 2012, 00:33
پاسخ : کمک در مورد کلسکو
جالب این جاس که خود ای پی سرور رو هم تو مرور گر می زنم هیچی باز نمیشه و ارور میده
Unable to connect
-
-
December 31st, 2012, 01:01
عضو انجمن
باید دومین map کنید الان دقیقا اسمش یادم نیست چون 1 بامداد هست :دی ولی اینطوری بود قضیه که ای پی اصلی که کولوکسو هم روش ست هست رو به یکی از دومین های هاست شده ست می کنید فکر کنم اسمش domain map یا ip map هست .
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
December 31st, 2012, 01:06

نوشته اصلی توسط
dertgtr
باید دومین map کنید الان دقیقا اسمش یادم نیست چون 1 بامداد هست :دی ولی اینطوری بود قضیه که ای پی اصلی که کولوکسو هم روش ست هست رو به یکی از دومین های هاست شده ست می کنید فکر کنم اسمش domain map یا ip map هست .
مرسی دادشی : ایکس : دی
من تاحالا با کلسکو اصلا کار نکردم
-
-
December 31st, 2012, 01:15

نوشته اصلی توسط
dertgtr
وقتی سی پنل نصب می کنیم بعد ای پی ادرس رو تو مرور گر بزنیم صفحه دیفالت باز می شه اما این جا اونم باز نمی شه
-
-
December 31st, 2012, 01:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
usahost2
وقتی سی پنل نصب می کنیم بعد ای پی ادرس رو تو مرور گر بزنیم صفحه دیفالت باز می شه اما این جا اونم باز نمی شه
کولوکسو فرق می کنه این کار رو تو کولوکسو باید انجام بدید تا وقتی ای پی رو می زنید صفحه دیفالت اون دومینی که به این ای پی map شده دیده بشه
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
December 31st, 2012, 01:37

نوشته اصلی توسط
dertgtr
کولوکسو فرق می کنه این کار رو تو کولوکسو باید انجام بدید تا وقتی ای پی رو می زنید صفحه دیفالت اون دومینی که به این ای پی map شده دیده بشه
داداشی دمت گرم مشکلو حل کردی <3
-