با سلام من هرچی نگاه کردم تو این فقط پنل یه هاست رایگان دایرکت ادمین بدون قالب کاپریو دیدم و این که اون شخص نیز میتونه هاست بسازه
مستر ریسلر یعنی این که شخص مثل ادمین سرور بتونه ریسلر بفروشه و هاست بفروشه این پنلی که شما دادید فقط میتونه هاست بفروشه
با سلام من هرچی نگاه کردم تو این فقط پنل یه هاست رایگان دایرکت ادمین بدون قالب کاپریو دیدم و این که اون شخص نیز میتونه هاست بسازه
مستر ریسلر یعنی این که شخص مثل ادمین سرور بتونه ریسلر بفروشه و هاست بفروشه این پنلی که شما دادید فقط میتونه هاست بفروشه
عجبا !
» Reseller Level
User Level
موفق باشید
اگه این مستر رسیلر دایرکت ادمین نیست پس چییه ؟
برای اولین بار !
ویرایش توسط payapars : December 30th, 2012 در ساعت 13:17
باشه بینندگان خودشون قضاوت کنند این عکسی که ایشون دادند فقط شخص میتونه هاست بسازه همین و بس
پنلی مستر ریسلری ما علاوه بر هاست مثل zamfoo سی پنل یک گزینه نیز هست که میتونه ریسلر هم بسازه
فروش ویژه همچنان ادامه دارد سرور جدید انگلیس یا رم 4 ادد شد .
سرور جدید از امریکا دیتاسنتر vd نیز ادد خواهد شد و به اولین شخصی که سفارش بدهد از این سرور ریسلر ارایه میشود که خب چون سرور هنوز توی سایتم ادد نشده و کلا تازه ی تازه هست از سرعت خیی بالایی برخوردار هست
با سلام
لینک این تاپیک را یکی از دوستان در یاهو به من داد.
من به عنوان یه کاربر که تا حالا دایرکت ادمین ندیدم مثلا تو عمرم میشه در اون حد صحبت کنید ؟ (البته مثلا)
لطفا بفرمائید این تصویری که دادید اکانت اصلی شما هست که رفتید داخلش و از سمت راست reseller level را انتخاب کردید و عکس گرفتید ؟ یا پنل کاربریه که قبلا شما با مستر رسیلرتون ساختید ؟ دقیقا مشخص کنید این عکس چه پنلی هست(نگید مستر رسیلره بفرمائید چه اکانتی ، اکانت اصلیتون یا اکانت مشتریتون که در اکانت اصلیتون ساخته شده)
ارادتمند سجادیه
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
دوست عزیز من برا بار هزارم میگم اینی که شما نشون دادید پنل ریسلر هست
الان خودتون گفتید من تو پنل خودم که یه لول بالا تره و adminlevel هست اینو درست کردم
خب لول مستر ریسلر هم در حد adminlevel هست یعنی میتونه همین پنل ریسلر رو ایجاد کنه ولی مثل این که شما هنوز نمیدونید مستر ریسلر چی هست مستر ریسلر یعنی چیزی که بتونه ریسلر بفروشه یعنی یه چیزی مثل ادمین سرور یعنی یه چیزی مثل همون لول شما که یوزرش admin هست یعنی masterresellerlevel عکسی که شما دادید از resellerlevel بود
از سال 1385 تا کنون
ویرایش توسط payapars : January 1st, 2013 در ساعت 22:14
ویرایش توسط RoobinaServer : January 1st, 2013 در ساعت 22:22
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)