سلام خدمت شما : Web Hosting Services, Reseller Hosting, VPS Hosting, and Dedicated Servers by HostGator Web Hosting Services, VPS Servers and Domain Names by NTC Hosting Hosting Raja - Leader in Hosting, Web space, server space.A Best place to host a website with various hosting plan.
برف هاستینگ
نوشته اصلی توسط khanihost.com سلام خدمت شما : Web Hosting Services, Reseller Hosting, VPS Hosting, and Dedicated Servers by HostGator Web Hosting Services, VPS Servers and Domain Names by NTC Hosting Hosting Raja - Leader in Hosting, Web space, server space.A Best place to host a website with various hosting plan. hostgator که سایه ایرانی ها رو با تیر میزنه. ولی عجب پشتیبانی ایی داره ، کمتر از 5 دقیقه زدن سایت ما رو ساپسند کردن ، دامین ir بود.
Hostpolis, thekhosrow
نوشته اصلی توسط aalireza439 hostgator که سایه ایرانی ها رو با تیر میزنه. ولی عجب پشتیبانی ایی داره ، کمتر از 5 دقیقه زدن سایت ما رو ساپسند کردن ، دامین ir بود. من نمیدونم شما بر چه اساسی با این که میدونستید هاست گیتور با ایران مشکل داره باز هم رفتید ا دامین ای ار هاست گرفتید (به حق چیز های ندیده و نشنیده )
Hostpolis
نوشته اصلی توسط habiballahafg من نمیدونم شما بر چه اساسی با این که میدونستید هاست گیتور با ایران مشکل داره باز هم رفتید ا دامین ای ار هاست گرفتید (به حق چیز های ندیده و نشنیده ) مال الان نیست ، در ضمن هاست اش مجانی بود ، یک طرحی داشت ماه اول رو رایگان می داد ، من هم تست کردم ، و الا ما پول مفت به کسی نمی دیم:دی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن