گفتار نیک پندار نیک کردار نیکتيرآرش در کمانم، نام ايران بر زبانم، سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم چونسياوش پاک پاکم، همچو رستم پهلوانم، کاوه ام تارپود کاويانم، من ز ماد واز هخايم، از ارشک، ساسانيانم، مازيارم، بابکم من رهبر آزادگانم، جشنيلدا، جشن نوروز هم مهرگانم،
زاده پاک اهـــورا، از نژاد آريـــانمدرود بر کوروش کبیر
اخوی یه همچین عکسی نمی تونه سند محکمی باشه برای اثبات ادعا . دارم می گم من جز اولین نفرهایی بودم که با سعید جان کار می کنه
نباید به همین راحتی بیای اینجا و اینطوری قضاوت کنی
من از پارس آپتایم - صفحه اصلی پورتال سرویس داشتم برای اولین بار - بعد از 2 ماه آخر اومدم تو این فروم گفتم این شرکت مشکل داره - در صورتی که مشکل از طرف شرکت بود و کل اطلاعات منو هم پاک کردن
نه بعد 3 روز. الانم که جواب دادن و بک آپ هم بهتون می دن .
پس الکی نخواه که آبروی کسی رو از بین ببری
یا حق
من هیچ موقع همچین حقی به خودم نمی دم که با آبروی کسی بازی کنم !
من از طریق همین تاپیک با این شرکت آشنا شدم
جوابگوی تیکت بنده نبودند ! چند نفر دیگه هم شاکی شدن در همین تاپیک و بنده هم شکایتم رو مطرح کردم !
فکر نمی کنم کار غیر اصولی کرده باشم
ببخشید اگر قرار باشه این عکس ها مدرک نباشه پس شما به چی میگی مدرک ؟
من این عکس ها رو گذاشتم تا حرفم رو ثابت کنم در مورد جواب گو نبودن و برخود ایشون با بنده !
جالبه
با این برخودی که ایشون با بنده داشتند
الان بنده هم محکوم شدم ! :|
گفتار نیک پندار نیک کردار نیکتيرآرش در کمانم، نام ايران بر زبانم، سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم چونسياوش پاک پاکم، همچو رستم پهلوانم، کاوه ام تارپود کاويانم، من ز ماد واز هخايم، از ارشک، ساسانيانم، مازيارم، بابکم من رهبر آزادگانم، جشنيلدا، جشن نوروز هم مهرگانم،
زاده پاک اهـــورا، از نژاد آريـــانمدرود بر کوروش کبیر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)