-
December 8th, 2012, 14:35
عضو انجمن
سرور فرانسه با پورت ۱ گیگ و هارد ssd و رم ۲ گیگ ماهیانه ۱۵ هزار
با سلام
در این تاپیک سرویس های سایت هاست وارز به نشانی اینترنتی www.hostwz.com ارائه میگردد.
همچنین قوانین ارائه این سرویس ها و اطلاع رسانی در رابطه با آنها انجام میپذیرد.
---------------------------
قوانین عمومی ارائه سرویس ها :
۱ - تمام تیکت ها در ساعات اداری ( ۹ صبح الی ۱۴ ) پاسخ گفته میشه. در خارج از این ساعات در موارد اضطراری موارد پیگیری میگردد.
۲ - تمامی خدمات پشتیبانی اعم از نصب مجدد ویندوز. نصب نرم افزار. بک آپ گیری. درخواست بک آپ و ... شامل هزینه میباشد.
۳ - در خواست ری استارت از طریق سیستم پشتیبانی آنلاین و تیکت قابل ارسال است. این عمل در صورتی که از طریق سیستم پشتیبانی آنلاین صورت بگیرد به صورت آنی و در صورت ارسال ازطریق تیکت از ۵ دقیقه الی ۲۴ ساعت طول خواهد کشید. شما میتوانید جهت انجام عملیات ری استارت از طریق تیکت درخواست پنل ریبوت نمایید.
۴ - سفارش ها از طریق سایت قابل ارسال خواهد بود. انجام سفارشات پس از ارسال از ۲۰ دقیقه الی ۲۴ ساعت طول خواهد کشید. ( بر حسب شرایط ویژه ممکن است بیشتر طول بکشد ). سپس مشخصات وی پی اس شما از طریق پیام در سایت برای شما ارسال خواهد شد. پس از اولین ورود به وی پی اس خود لطفا نسبت به تغییر رمز عبور اقدام نمایید. در غیر این صورت و در صورت لو رفتن رمز وی پی اس شما مسئولیت آن به عهده مشتری خواهد بود.
۵ - پشتیبانی تنها از طریق تیکت. ایمیل و سرویس پشتیبانی آنلاین انجام خواهد شد. موارد درخواست شده در بخش پشتیبانی آنلاین به صورت هم زمان انجام خواهد گرفت و موارد مطرح شده در تیکت ممکن است تا ۲۴ ساعت طول بکشد.
۶ - از هرگونه ارائه وی پی اس جهت تست معذوریم. در صورت عدم رضایت تا ۱ روز درخواست مورد قبول و وجه مربوطه با کسر کارمزد بانک عودت داده خواهد شد
۷ - در صورت دریافت ابیوز ارسال اسپم برای بار اول هشدار و در صورت تکرار از سرور اخراج میشوید. در صورت دریافت ابیوز تورنت و یا نت اسکن بدون هشدار سرویس شما منقضی خواهد شد.
۸ - در صورت اخراج از سرور هیچ گونه وجهی باز پس داده نخواهد شد و بر حسب شرایط بک آپ انجمن شما در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
9 - هرگونه اعتراض یا اطلاع رسانی باید از طریق سیستم تیکت انجام شود. در غیر این صورت موجب اخراج و عدم سرویس دهی به شما خواهد شد.
این قوانین ممکن است بر حسب شرایط تغییر نماید. هرگونه تغییر در قوانین از طریق اصلاح این پست انجام میپذیرد.
ویرایش توسط parsspace : December 26th, 2012 در ساعت 10:57
-
تعداد تشکر ها ازparsspace به دلیل پست مفید
-
December 8th, 2012 14:35
# ADS
-
December 24th, 2012, 23:19
عضو جدید
پاسخ : سرور فرانسه با پورت ۱ گیگ و هارد ssd و رم ۲ گیگ ماهیانه ۱۵ هزار
درود و سلام
من از مدیران خواهش می کنم به این موضوع رسیدگی کنند تا اشخاصی امسال ایشون بقیه همکاران رو زیر سوال نبرند !
متاسفانه بنابر محدودیت هایی که انجمن اعمال شده امکان شکایت در انجمن انتقادات برای بنده مقدور نیست
برای همین اینجا اعلام می کنم
من 3 روزه از ایشون سرور گرفتم
2 روز طول کشید که برای من سیستم عامل عوض کنند (سیستم عاملی که اول نصب کرده بودند بصورت خام نبود و مشکل داشت )
بعد این 2 روز سرور برای من 3 ساعت کار کرد و الان مشکل خورده و بالا نمیاد
با پشتیبانی تماس میگیرم جوابگو نیستند
با سیستم چت سایتشون صحبت کردم
طبق عکس زیر جواب بنده رو دادند در کمال بی احترامی
hostwz1.jpg
hostwz2.jpg
واقعاً انتظار میره مسئولین پیگیری کنند
ارادتمند
گفتار نیک پندار نیک کردار نیک
تيرآرش در کمانم، نام ايران بر زبانم، سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم چونسياوش پاک پاکم، همچو رستم پهلوانم، کاوه ام تارپود کاويانم، من ز ماد واز هخايم، از ارشک، ساسانيانم، مازيارم، بابکم من رهبر آزادگانم، جشنيلدا، جشن نوروز هم مهرگانم،
زاده پاک اهـــورا، از نژاد آريـــانم
درود بر کوروش کبیر
-
-
December 24th, 2012, 23:40
عضو انجمن
من چند وقته با ایشون کار می کنم و راضی هستم ازشون .
شاید واقعا مشکل داشته باشن . یه خورده تحمل کنید بد نیست
-
-
December 24th, 2012, 23:48
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ehsan_296
من چند وقته با ایشون کار می کنم و راضی هستم ازشون .
شاید واقعا مشکل داشته باشن . یه خورده تحمل کنید بد نیست
خیلی محترمانه می تونستند بگن مشکل دارم
تو این کار همه به مشکل می خورند
ایشون نفر اول و آخر نخواهد بود
اما این مدل صحبت کردن درست نیست
مشکل اصلی اینجاست
باید جوابگوی مشتریشون باشند
نه ... ! !
تيرآرش در کمانم، نام ايران بر زبانم، سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم چونسياوش پاک پاکم، همچو رستم پهلوانم، کاوه ام تارپود کاويانم، من ز ماد واز هخايم، از ارشک، ساسانيانم، مازيارم، بابکم من رهبر آزادگانم، جشنيلدا، جشن نوروز هم مهرگانم،
درود بر کوروش کبیر
-
-
December 25th, 2012, 00:56
عضو جدید
دوست عزیز من الان 6 وی پی اس از ایشون داشتم و مشکلی نداره ساپورتشون نمیدونم چه اتفاقی پیش امده که 2 روز هست جواب من را ندادن سوالی داشتم اما 100% به زودی مشکل حل میشه
کمی صبور باشید
-
-
December 25th, 2012, 01:03
عضو انجمن
با سلام
در مورد ثبت سفارش جدید متاسفانه آی پی هامون تموم شده و امکان ثبت سفارش جدید فعلا مقدور نیست.
در مورد پاسخ دادن به تیکت متاسفانه مسافرت فوری پیش اومد. البته سرویس ها چک میشدن که مشکل نداشته باشند ولی تیکت هارو نمیتونستم پاسخ بدم.
در مورد جناب اهورا هم با این کاراتون به اعتبار ما نمیتونید ضربه بزنید خیلی ها تو همین تاپیک نظرشون رو در مورد سرویس های ما گفتن.
با توجه به عدم رضایت شما سرویس شما ترمینت میشه شما هم لطفا شماره حسابتون رو تیکت کنید پولتون به حسابتون برگرده. بک آپ سرویستون هم در اختیارتون قرار داده میشه که آسیبی به اطلاعاتتون نرسه.
اگر شخص دیگری هم از سرویس ما ناراضی هست میتونه درخواست بازگشت وجه بکنه.
-
-
December 25th, 2012, 07:56
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
parsspace
در مورد جناب اهورا هم با این کاراتون به اعتبار ما نمیتونید ضربه بزنید خیلی ها تو همین تاپیک نظرشون رو در مورد سرویس های ما گفتن.
با توجه به عدم رضایت شما سرویس شما ترمینت میشه شما هم لطفا شماره حسابتون رو تیکت کنید پولتون به حسابتون برگرده. بک آپ سرویستون هم در اختیارتون قرار داده میشه که آسیبی به اطلاعاتتون نرسه.
دوست عزیز
من 3 روزه سرور گرفتم و هیچ استفاده ای نکردم
مریض هم نیستم بخوام به اعتبار کسی ضربه بزنم !
وقتی پشتیبانی شما اینطور جواب من رو می ده
شما انتظار دیگه ای دارید ؟
درود بر کوروش کبیر
-
-
December 25th, 2012, 11:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ahura
دوست عزیز
من 3 روزه سرور گرفتم و هیچ استفاده ای نکردم
مریض هم نیستم بخوام به اعتبار کسی ضربه بزنم !
وقتی پشتیبانی شما اینطور جواب من رو می ده
شما انتظار دیگه ای دارید ؟
اخوی یه همچین عکسی نمی تونه سند محکمی باشه برای اثبات ادعا . دارم می گم من جز اولین نفرهایی بودم که با سعید جان کار می کنه
نباید به همین راحتی بیای اینجا و اینطوری قضاوت کنی
من از پارس آپتایم - صفحه اصلی پورتال سرویس داشتم برای اولین بار - بعد از 2 ماه آخر اومدم تو این فروم گفتم این شرکت مشکل داره - در صورتی که مشکل از طرف شرکت بود و کل اطلاعات منو هم پاک کردن
نه بعد 3 روز. الانم که جواب دادن و بک آپ هم بهتون می دن .
پس الکی نخواه که آبروی کسی رو از بین ببری
یا حق
-
تعداد تشکر ها از ehsan_296 به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2012, 13:08
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ehsan_296
اخوی یه همچین عکسی نمی تونه سند محکمی باشه برای اثبات ادعا . دارم می گم من جز اولین نفرهایی بودم که با سعید جان کار می کنه
نباید به همین راحتی بیای اینجا و اینطوری قضاوت کنی
من از
پارس آپتایم - صفحه اصلی پورتال سرویس داشتم برای اولین بار - بعد از 2 ماه آخر اومدم تو این فروم گفتم این شرکت مشکل داره - در صورتی که مشکل از طرف شرکت بود و کل اطلاعات منو هم پاک کردن
نه بعد 3 روز. الانم که جواب دادن و بک آپ هم بهتون می دن .
پس الکی نخواه که آبروی کسی رو از بین ببری
یا حق
من هیچ موقع همچین حقی به خودم نمی دم که با آبروی کسی بازی کنم !
من از طریق همین تاپیک با این شرکت آشنا شدم
جوابگوی تیکت بنده نبودند ! چند نفر دیگه هم شاکی شدن در همین تاپیک و بنده هم شکایتم رو مطرح کردم !
فکر نمی کنم کار غیر اصولی کرده باشم
ببخشید اگر قرار باشه این عکس ها مدرک نباشه پس شما به چی میگی مدرک ؟
من این عکس ها رو گذاشتم تا حرفم رو ثابت کنم در مورد جواب گو نبودن و برخود ایشون با بنده !
جالبه
با این برخودی که ایشون با بنده داشتند
الان بنده هم محکوم شدم ! :|
درود بر کوروش کبیر
-
-
December 25th, 2012, 13:22
عضو جدید
ضمناً الان نزدیک 12 ساعته از پست ایشون می گزره
هنوز هیچ بکاپی در اختیار بنده قرار ندادند !
در صورتی که ایمیل بنده تو سایشتون هست یا زیر تیکت بنده می تونستند بکاپ رو بزاند !
درود بر کوروش کبیر
-
-
December 25th, 2012, 17:16
عضو انجمن
دوست عزیز ۱۵ گیگ بک آپ رو کجا بزارم؟ اف تی پی معرفی کنید لطفا.
-