قیمت مناسبی هست
قبلا از شما لایسنس ماهانه گرفتم و راضی بودم
چند ساعته نصب, کانفیگ و تحویل میدید؟
خواهش میکنم.
کل نصب و کانفیگ سیستم عامل و پنل حدود 1.5 ساعت طول میکشه.
بیشتر فعال شدن لایسنس هست که دایرکت ادمین بصورت دستی باید فعال کنه و حدودا بین 10 دقیقه الی 12 ساعت طول میکشه تا فعال کنن.
بیش از 15 سال همکاری با دیتاسنتر هتزنر
پرداخت هزینه سرورها با سورس بانکی
خواهش میکنم.
بیشتر فعال شدن لایسنس هست که دایرکت ادمین بصورت دستی باید فعال کنه و حدودا بین 10 دقیقه الی 12 ساعت طول میکشه تا فعال کنن.
سرور من توی ایران هست و روی سرور سیستم عامل لینوکس رو ندارم
اگر لازم هست لینک دانلود بدید تا روی سرور دانلود کنم و بعد از دانلود و واریز هزینه مشخصات بدم شروع کنید
اگر لازم هست لینک دانلود بدید تا روی سرور دانلود کنم و بعد از دانلود و واریز هزینه مشخصات بدم شروع کنید
باسلام
مشکلی نیست.
لایسنس را سفارش دهید و سپس تیکت بزنید تا لینک دانلود سیستم عامل رو بهتون بدیم تا در سرورتون دانلود کنید.
موفق و موید باشید.
بیش از 15 سال همکاری با دیتاسنتر هتزنر
پرداخت هزینه سرورها با سورس بانکی
سلام
سیستم عامل رو هم میخوایم خودتوننصب کنید (رو سرور Vwware نصب هست یک سرورمجازی ایجاد کنید و لینوکس رو نصب و راه اندازی کنید)
هزینه نهایی؟ چقدر زمانبر هست؟
نوشته اصلی توسط soheil.zare2006
قیمت مناسبی هست
قبلا از شما لایسنس ماهانه گرفتم و راضی بودم
چند ساعته نصب, کانفیگ و تحویل میدید؟
نوشته اصلی توسط AvalinHost
خواهش میکنم.
نوشته اصلی توسط soheil.zare2006
نوشته اصلی توسط AvalinHost
باسلام
مشکلی نیست.
لایسنس را سفارش دهید و سپس تیکت بزنید تا لینک دانلود سیستم عامل رو بهتون بدیم تا در سرورتون دانلود کنید.
موفق و موید باشید.
اگه بخوام این ماه لایسنس رو ماهانه بگیرم هزینه مجازی سازی + نصب + کانفیگ و غیره چقدر میشه؟