نقل قول نوشته اصلی توسط sepadl71 نمایش پست ها
با سلام خدمت شما کاربر گرامی و سایر کاربران که در رابطه با کارمزد سوالاتی دارند
هم اکنون همانطور که اطلاع دارید، سیستم شتاب و شبکه شاپرک در حال تغییر و تحول می باشد. به همین دلیل به درخواستها به صورت دقیق ترتیب اثر داده نمی شود.
از طرفی هم به دلیل مشکلاتی، حقوقی شدن جی پل کمی با تاخیر انجام شد. به زودی سیستم جدید با عملکرد متفاوت رو نمایی می شود.
همانطور که در ایمیل اطلاع رسانی هم اعلام شد ، کارمزد پایه و ثابت جی پل برابر 2.4 می باشد
در صورتی که درگاه بانکی کارمزدی از ما دریافت نماید ، این کارمزد به کارمزد ما اضافه خواهد شد.
در این حالت ، درگاه هایی که کارمزد اضافی ندارند، با همان 2.4 درصد محاسبه می شوند
چون کارمزد دریافتی درگاه ها و بانک ها معمولا" 1درصد می باشد ؛ اگر زمانی که کارمزد به 3.4درصد تغییر پیدا کند ، کارمزد کل درگاه های به صورت ثابت 3.4در صد می شود.
موفق باشید
سلام. ممنون بابت توضیحتون.

در رابطه با پاسخ بخش اول باید عرض کنم چون درگاه پاسارگاد هرازگاهی مشکل پیدا میکنه به همین دلیل خیلی بهتره درگاه های جدید مثل سامان یا پارسیان اضافه بشه. البته امیدوارم مشکل حقوقی شدن جی پل حل بشه.

در مورد کارمزد متاسفانه متقاعد نشدم! ببینید الان در حال حاضر چند ماهی هست که کامزد 3.4% شده. از نظر من اینکار درست نیست داخل سایت یه مبلغ باشه و اون طرف یه مبلغ دیگه.

شما فرمودید: درگاه هایی که کارمزد اضافی ندارند، با همان 2.4 درصد محاسبه می شوند.

قبول. ولی شما هنوز که یک درگاه دارین! متاسفانه این حرف رو نمیتونم قبول کنم. چون تا زمانی که یه درگاه هستش که 3.4% میگیره به طبع باید در مورد هزینه واقعی شفاف و درج بشه.

در صورتی که درگاه بعدی اضافه شد (که بعید میدونم تا یک ماه آینده هم انجام بشه) اون مبلغ داخل سایت به 3.4% تغییر پیدا کنه بهتره. واقعاً این مسئله به آسونی قابل حله. فعلاً که یک درگاه وجود داره، بنابراین اونجا هم کامزد همون درگاه نوشته بشه. اینطوری واقعاً بهتره. نظر شما این نیست؟