اگر جای اطمینان دار میخوای و سرور درست من takcloud.com رو معرفی میکنم ولی یکمی خشکن ولی کارشون عالی و پول حلال میگیرن
اگر جای اطمینان دار میخوای و سرور درست من takcloud.com رو معرفی میکنم ولی یکمی خشکن ولی کارشون عالی و پول حلال میگیرن
لطفا هرکسی بدون مدرک نیاد این جا الکی بنویسه !خودتون رو معرفی کنید و مدرک
با تشکر
مشکل شما چی بوده 2 ماه هست یه مین قعط نبودید یه نظر اینجا دادید؟
شما فرق سرور اختصاصی با مجازی رو نمیدونی عزیز چند بار بهتون گفتم وی پی اس هست شما گفتید اختصاصی هست گفتم بله
از لحاپ منابع نه سرور اخصاصی به شما میدیم :|
هزینه شما امروز برگشت داده میشه همون اولش هم تیکت کرده بودید برگشت داده میشه لازم به نظر نبود .
فقط چند نکته
1- اینکه فقط هارد سرور شما مشکل داشت نه بقیه سرور های ما !!!!!
اینم 2 روز وقتم رو گذاشتم نشد کاری کنه.
که پولتون هم بدون هیچ کم و کسری بک میشه امروز لازم به نظر لطفتون نبود عزیز
واقعا حیف ادم که به مشتری جماعت رو بده البته جسارت به کسی نباشه
میگن دستت را تا اخر بکنی تو عسل بکنی دهن مردم اخر دستت را گاز میگیرن
خب عزیزه من شما 6 ماه مشتری ما بودی ما شما تازه وارد هم بودی نخواستیم 1 بار هم تیکت کنی تو یاهو پیام میدادی ج میدادیم تل میزدی کامل راهنماییتون میکردیم
1 ترابایت سرور شما رو انتقال دادیم خودم شخصا که شما اذیت نشید حالا پول پهنای باند و.. به کنار 1 مین هم اف نبودی مثل بقیه شرکت ها هم که سرتون کلاه گذاشتن نبودیم اطلاعاتتون رو کامل دادیم باید مثل بقیه باشیم حتما اره ؟؟؟
موفق باشید
[QUOTE=nars_Vps;624160]لطفا هرکسی بدون مدرک نیاد این جا الکی بنویسه !خودتون رو معرفی کنید و مدرک
با تشکر
و اين بلا را سر خيلي ها اوردي براي همينم سايتت هك شد
ولي اينا بدون تو كار فقط شعار دادن فايده نداره كارت كه درست باشه همه ميان تعريف ميكنن نه اينكه بگي به مشتريات بيان اينجا تعريف كنن ازت الكي
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)