چه طور میشه لیست ایمیل هایی که کاربران خرید کردند رو درآورد ؟
سلام...دوست عزیز فایلی رو که براتون گذاشتم تو پوشه back انتقال بدین
سپس توی همین پوشه back\template فایل header.php رو پیدا کنید و بازش کنید و متن
<li<? if ($page=='logout') رو پیدا کنید و قبلش این متن رو اضافه کنید....
کد HTML:
<li<? if ($page=='export') echo ' class="active"';?>><span><span><? if ($page=='export'){ ?>خروجی اطلاعات خریداران<? } else { ?><a href="export.php">خروجی اطلاعات خریداران</a><? } ?></span></span></li>
سلام...دوست عزیز فایلی رو که براتون گذاشتم تو پوشه back انتقال بدین
سپس توی همین پوشه back\template فایل header.php رو پیدا کنید و بازش کنید و متن
<li<? if ($page=='logout') رو پیدا کنید و قبلش این متن رو اضافه کنید....
کد HTML:
<li<? if ($page=='export') echo ' class="active"';?>><span><span><? if ($page=='export'){ ?>خروجی اطلاعات خریداران<? } else { ?><a href="export.php">خروجی اطلاعات خریداران</a><? } ?></span></span></li>
به همین راحتی
میشه لطف کنید اسکرین شات از نحوه کار این آیتم بزارید؟
ymsgr:sendim?mrp.mohammadreza
تلفن :
09358432579 / 09196800321
با تشكر گروه تجارت الكترونيك سايت برتر
- مركز پشتيباني اسكريپت فرير و درگاه هاي رابط تراكنش آنلاين
لطفا به اين پيام پاسخ ندهید ، در صورت داشتن هرگونه سوال یا مشکل و یا جهت برقراری تماس با ما از طریق لينكhttp://www.saitebartar.ir/group/message.php يا ايميل mrp.mohammadreza@yahoo.com اقدام نمایید .
پشتيباني فني سايت از طريق آیدی یاهو
ymsgr:sendim?mrp.mohammadreza
تلفن :
09358432579 / 09196800321
با تشكر گروه تجارت الكترونيك سايت برتر
- مركز پشتيباني اسكريپت فرير و درگاه هاي رابط تراكنش آنلاين
لطفا به اين پيام پاسخ ندهید ، در صورت داشتن هرگونه سوال یا مشکل و یا جهت برقراری تماس با ما از طریق لينكhttp://www.saitebartar.ir/group/message.php يا ايميل mrp.mohammadreza@yahoo.com اقدام نمایید .
اره..ایشون نسخه سیستم فریر رو چند تا تغییر داخلش دادن و چند تا پلاگین بهش اضاف کردن و ارائه میدن...رایگان هم هست من قبلا استفاده کردم مشکلی برام پیش نیومده.....ولی باز از سایت اصلیش گرفتم و نصب کردم...شما خودتون صلاح می دونید..