پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی
دوستانی که از این اسکریپت استفاده می کنند ، معمولا" پس از مسدود شدن دامین خود و یا تغییر آن ، مشکل بازگشت به دامین قبلی را دارند.
لازم به ذکر است در هیچ درگاهی آدرس callback شما درسیستم تعریف نمی شود و اگر محدودیتی باشد ، بر روی آدرس IP می باشد.
پس اگر دامین شما دارای مشکل شد و آنرا تعویض کردید :
1.اگر از اسکریپت ویرایش شده توسط جی پل استفاده می کنید ، دامین را پس از افزودن به هاست خود ، از داخل تنظیمات از بخش مدیریتی اسکریپت تغییر دهید.
2.اگر از اسکریپت اصلی استفاده می کنید ، پس از افزودن دامین به هاست خود ، فایل include/configuration.php را داخل هاست خود ویرایش کنید و دامین جدید را با دامین قبلی تعویض نمایید.
به این صورت آدرس بازگشتی یا همان callback شما بر روی دامین جدید تنظیم شده و در هنگام بازگشت ، خریدار به دامین جدید منتقل خواهد شد. در سیستم ما ، دامین هایی که دارای کلمات غیر مجاز باشند ، ف-ی--ل---ت----ر خواهند شد و نتیجه آن با عنوان تراکنش نا موفق برای فروشنده ارسال خواهد شد.
موفق باشید
نوشته اصلی توسط fanix
سلام
ماژول boxbilling رو هم دارید؟
با سلام خدمت شما
ماژول اسکریپتی که اعلام کردید ، هنوز برنامه نویسی نشده است
برای برنامه نویسی و استفاده از درگاه ما ، می توانید از نمونه کد های موجود به زبان php در ناحیه کاربری استفاده نمایید
موفق باشید
سلام اقای عادل خسته نباشید
عزیز من یک سوال دارم بعضی از یوزرها که ااز سایت من خرید میکنن پول واریز میشه و ایمیل هم حتی براشون میره ولی تو سایت وقتی دکمه تکمیل فرایند رو میزنن نمیره تو صفحه جدید که بنویسه تراکنش شما با موفقیت انجام شد و دوباره همون صفحه پرداخت میاد نمیدوم چیکار کنم سایت من: درگاه پرداخت اینترنتی یک برسی بکن لطفا من که هر چی تنظیمات رو نگاه میکنم درسته چون دست نزدم. هاست هم همونه لازم به ذکر است که قبلا این مشکل نبود
نوشته اصلی توسط mehranpp
با سلام هنگام ارجاع به درگاه بانک ارور
account disable
میگیرم ، چطوری اکانتم رو فعال کنم ؟
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
دامین فروشگاه شما (که به عنوان CallBack در سیستم ما ثبت می شود) دارای کلمات غیر مجاز می باشد.
در صورتی که دامین دارای کلامات غیرمجاز V_P_N و P_R_O_X_Y و... باشد ، اجازه ثبت تراکنش و اتصال به بانک به شما داده نخواهد شد.
موفق باشید
نوشته اصلی توسط sepadl71
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
دامین فروشگاه شما (که به عنوان CallBack در سیستم ما ثبت می شود) دارای کلمات غیر مجاز می باشد.
در صورتی که دامین دارای کلامات غیرمجاز V_P_N و P_R_O_X_Y و... باشد ، اجازه ثبت تراکنش و اتصال به بانک به شما داده نخواهد شد.
موفق باشید
من دامین رو عوض کردم
vmshop.tk
ولی بازم میگه اکانت غیر فعاله .... عنوان سایت هم مهمه ؟! یا فقط دامین ؟