اشکال از یک جا و دو جا نیست. ضعف مدیریت همه جا بیداد می کنه. وقتی برای هر کار قانونی که میخوای انجام بدی، باید رسمی باشی، همه فکرشون میره سراغ شرکت. شرکت ثبت کردن هم کاری نداره. کافیه 150 تومن بدی برات شرکت ثبت کنند!
و بعد هم مردم همیشه در صحنه ایران، تا سوراخی می بینند که میتونن ازش درامدی کسب کنند، میرن سراغش. حتی شرکت های ثبت شده هم خیلی زیاد هستند. چه برسه به ثبت نشده ها که خودشون رو شرکت می دونن. چرا؟ چون فقط از این طریقه که میتونن خودشون رو قانونی نشون بدند.
شما میتونید شکایت کنید. مشکل اینجاست که کسی شکایت نمی کنه. به هزار و یک دلیل.
همون شرکتی که توی همین فروم پارسال و دو سال قبل همه رو تهدید به وکیل و دادگاه و اینجور چیزها میکرد، اون موقع اصلا شرکت نبود و الان هم نیست!! اونهمه پول خورد و دو سه نفری بیشتر نرفتند سراغش و رضایت اونها هم گرفته شد.
یک بار پیگیری کنید حساب کار دستتون میاد و اینجور موقعها جواب طرف رو دندونشکن میدید.
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
اگر منظورت جناب طالقانی هست که ان پسر گلی هست.با این که هنوز مشکلاتی دارم رو سرور اما واقعا پسر خوبی هست.احتمالا به زودی با هم همکاری هایی هم خواهیم کرد.. اگر کسی دیگر منظورته خیر.. گرچه خودش میدونه طرف کی رو میگم..من با خیلی ها هر روز روبرو هستم.مشتریهایی که واقعا بعضی هاشون به قدر ن ف هم هستند که رو اعصاب راه میرند.اما اینیکی دیگه کار رو از نهایت گزرونده..800 تومان پول بنده رو خورده و پیداشم نیست و زنگ زدم حرفهای مزخرفی میزنه و تهدیدهای الکی و شعار!! تا پس فردا محلت دادم پس نده دودمانش رو میدم به باد تا یاد بگیره سر هر کسی رو نمیشه کل ا ه گذاشت !! از آن آدم هایی هم نیستم تاپیک بزنم و شکایت کنم و... مستقیما ارشادش میکنم یاد بگیره..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)