نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: سوال : vps برای سایت با بازدید بالا

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

پیش فرض پاسخ : سوال : vps برای سایت با بازدید بالا

نقل قول نوشته اصلی توسط sina1 نمایش پست ها
    سلام/ من یه سایت دارم که هر روز داره بازدیدش بیشتر میشه. مشخصات سایت : 1- ویبولتین نال شده(انجمن) + وردپرس 2- کاربران آنلاین همزمان در اوج بازدید 300-450 3- بازدید روزانه 50 هزار 5 - ای پی روزانه 10-15 هزار 6- حجم بزرگترین دیتابس 3 گیگ توی 1 ماه 3 تا هاست عوض کردم .. از همه هاست ها هم پلن پربازدید گرفتم ولی با افزایش بازدید به طور موقت سایت دون میشه برای مدتی کوتاه بهشون هم می گم می گن مصرفت بالاست ...می گم من پلن پربازدید گرفتم .. جواب درستی نمی دن. برای همین می خوام vps بگیرم... تا الان هم با vps کار نکردم و با مدیریت اون آشنایی ندارم . حالا من چند سوال دارم: 1- می تونم خودم با کار کردن مدیریت وی پی اس رو بر عهده بگیرم یعنی با گذشت زمان یاد می گیرم؟؟ یا اینکه به مدیریت رو بدم به خود شرکت هاستینگ که هزینه هم می گیره؟ 2- گفتن علاوه بر هزینه vps برای cpanel باید ماهی 15 دلار بدین .... یعنی باید جتما cpanel داشته باشم؟؟؟ 3- با vps با رم 2 دیگه مشکل دون شدن و کاهش سرعت نخواهم داشت؟ 4- از نظر امنیت چه جوره؟؟ 5 -
    با سلام

1.بهتره در اول به فردی که مهارت این کارو داره بسپرید بعد کم کم خودتون سعی در یادگیری کنید

2.چون بهتره از VPS لینوکس استفاده کنید میتونید از پنل های Cpanel,Dirext Admin And Koloxo استفاده کنید که CPanel و Direct admin ماهنه باید پول بدید ولی Direct admin ارزون تره ولی Koloxo رایگانه

3. سرعت و دون شدن سایت به رم به تنهایی بستگی نداره به CPu و هارد سرور هم بستگی داره . سعی کنید Vps با 2 گیگ رم 2000 هرتز Cpu و هارد SSD بگیرید اگه دیدید سرعت کمه افزایش بدید ولی حتما" از جایی بگیرید که اختصاصی این رم و CPu رو بهتون بدم

4.امنیت بستگی به کانفیگ فردی داره که براتون انجام میده

2. تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)