نوشته اصلی توسط
dreamdata
سلام. همانطور که تلفنی هم براتون شرح دادم ( البته از توضیحات پشت تلفن حدس میزنم شما اوشون شما باشیدا - جسارت نشه ) چون دقیقا همون جملات رو اینجا توی تاپیک تکرار کردید .
همانطور که شرح دادم قبلا شما فقط سرور اختصاصی باید بگیرید . اونم با شرایط خاص - اون تبلیغ و اون ظرفیت و کششی که شما میتونید داشته باشید برای سایتتون باعث میشه اون هاستینگ رو به دردسر بندازید.
شما هارد زیر ساس به کارتون نمیاد - بدون داشتن برنامه مشخص واسه انجین پی اچ پی و کش و ... به هیچ عنوان بازدهی خوبی نخواهید داشت. قبلا بهتون گفتم که شما ماه چهارم درآمد خوبی خواهید داشت ( مگر اینکه واقعا به خودتون یا مارتون اعتماد نداشته باشید ) به نظرم میارزید 3 ماه هزینه کنید و بعد سود کنید ... ( شما دنبال سرویس بدون ریسک میگردید که گیرتونم نمیاد ) - من همین الان دیدم مشتری من که یک وی پی اس داره کلی تو ی تاپیک کلاس گذاشته و به یکی گفته : " سرورهامون " ....
کدوم سرور ؟ کدوم کشک ؟ بعضیا دو تومن پول دارن نمیدونن چطوری دور بریزن - نکنید عزیزان من - پول بی زبون رو دست ادم زبون دار .....
در کل بیشتر تامل کنید - از نطرم ایرادی نداشت محکم صحبت کردم - ما خودمون زیاد پول خراب میکردیم تو ی سن و شرایطی ! اما خوب باید شرایط رو بهینه کرد ...