نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi2009 نمایش پست ها
خارج از حالت دیفالت هم باز وب سرور یا حتی سرورهای ویندوز نمیتونن با لینوکس رقابتی داشته باشن بله راحت و عامه پسند هستند ولی مشکل گشا نیستند! همین دوست استارتر تاپیک چون برای میزبانی فایلهای حجیم میخوان وب سرور و خود سرور رو وقتی چند ماه دیگه با کمبود منابع روبرو بشن در نتیجه ازدیاد تقاضا و فشار روی منابع نتیجش مهاجرت اجباری هست به لینوکس.

نصب ریموت و دسکتاپ و ارائه ریموت هم حتی باز منابع کمتری نسبت به ویندوز نیاز داره در لینوکس! نیازی هم به پنل ندارن! کسی که براشون وب سرور نصب میکنه اف تی پی هم منیج میکنه که فایلهاشون رو مدیریت بکنند. از سرور دیگه از نیاز داشتند.

راحتی کار برای یوزر و ادمین سرور یا کانفیگ کننده تفاوت داره با مناسب بودن ابزار برای کار مورد نیاز!
بیایم یکم تعصب رو بزاریم کنار ( من خودم به شدت لینوکس بازم و اعتقاد مبرم به nginx دارم و بیشتر سرور هایی که دستم برای کانفیگشون بازه nginx میاد اما اینکه بگیم در همه حالت کدوم بهتره نمیشه گفت،کار کانفیگ و بحث وب سرور ها یه چیزه نسبیه.هر وب سروری یه کانفیگ طلایی داره و هر کانفیگ کننده ای یه متود طلایی.پس نمیشه 100% قضاوت کرد.اما در برتری وب سرور های لینوکسی نسبت به ویندوزی شکی نیست

در هر حال باید ببینیم کار این دوستمون در چه حده تا خیلی راحت تر از اینها بشه اظهار نظر کرد