نمایش نتایج: از شماره 21 تا 27 , از مجموع 27

موضوع: نیازمند یک نفر برای....

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    283
    تشکر تشکر شده 
    179
    تشکر شده در
    131 پست

پیش فرض پاسخ : نیازمند یک نفر برای....

نقل قول نوشته اصلی توسط fr0nk نمایش پست ها
    درست نیست که بیایم تو حالت دیفالت مقایسه کنیم
    شما طبق manual ها و تجربه iis 7.5 رو کانفیگ کنید

قول میدم از هیچ نظری به مشکل نخورید

سروری بوده برای دانلود کانفیگ کردم با همین iis 7.5

حجم دانلود فوق العاده بالا بوده ولی هیچ تایمی منابع کم نیورده و نیاز به ریستارت یا چیزی پیدا نکرده

البته منکر این قضیه نمیشم که nginx و lighttpd دوتا وب سرور فوق العاده قوی اند برای دانلود (nginx که اصلا حرفی توش نیست و من خودم به شخصه بخوام دانلود سرور بیارم بالا میرم سمتش) اما از نظر یه کاربر غیر it man هم نگاه کنید که مشککلات بعدی لینوکس حل کردنش به راحتی ویندوز نیست

محیط گرافیکی و user friendly برای این دسته از کاربران بهترین انتخابه

به علاوه روی server edition های مایکروسافت به راحتی سرویس های دیگه مورد نیازتون هم قابل راه اندازی هست مثل اپدیت سرور ها با WSUS یا فایل سرور و ....

خارج از حالت دیفالت هم باز وب سرور یا حتی سرورهای ویندوز نمیتونن با لینوکس رقابتی داشته باشن بله راحت و عامه پسند هستند ولی مشکل گشا نیستند! همین دوست استارتر تاپیک چون برای میزبانی فایلهای حجیم میخوان وب سرور و خود سرور رو وقتی چند ماه دیگه با کمبود منابع روبرو بشن در نتیجه ازدیاد تقاضا و فشار روی منابع نتیجش مهاجرت اجباری هست به لینوکس.

نصب ریموت و دسکتاپ و ارائه ریموت هم حتی باز منابع کمتری نسبت به ویندوز نیاز داره در لینوکس! نیازی هم به پنل ندارن! کسی که براشون وب سرور نصب میکنه اف تی پی هم منیج میکنه که فایلهاشون رو مدیریت بکنند. از سرور دیگه از نیاز داشتند.

راحتی کار برای یوزر و ادمین سرور یا کانفیگ کننده تفاوت داره با مناسب بودن ابزار برای کار مورد نیاز!

2. تعداد تشکر ها از mahdi2009 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)