گمراهان دو دسته اند:
آنان که خواندند و اندیشه نکردند
آنان که نخواندند و یقین آوردند.
اگر مشکلتون حل نشد با ما ارتباط داشته باشید.
http://www.my.hezarnevis.com/contact.php
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
با احترام به نظر دوستانی که میگن iis مناسب نیست.. بنده نظرم اینه iis بهترین گزینه موجوده من خیلی از سرور های مختلف رو iis کانفیگ کردم.. خدارو شکر تا الان که مشکلی نداشته.
دوستان ایشون برای سایت دانلود میخواستن و میتونن از iis استفاده کنن بخاطر راحتی کار و اگر وب سرور دیگر هم میخواید کانفیگ کنید Nginx همون طور که دوستان گفتن بهترین گزینه هستش.
تنظیمات iis از همه راحت تر هستش.
دوستانی که فرمودند iis مناسب نیست دلیل دارند؟ به صورت عملی تجربه داشته اند؟
بنده مشکلی برای این وب سرور تا کنون مشاهده نکرده ام . ترافیک مصرفی ما به صورت میانگین 20-25 ترا می باشد . و هیچ مشکلی از نظر رم و .... وجود نداشته است
حداقل در تنظیمات دیفالت iis پینگ تایم مناسبی نمیده نسبت به رقبای لینوکسی. سرعت انتقال دیتا از از کانکشنها ثبات نداره. و ... در ضمن مقدار مصرف منابع بسیار زیادتر هست ولی بله به گفته دوستان راحتترین گزینه هست و ...
مقایسه دیفالتی که انجام دادم شخصا بر روی اپاچی و iis و lighttpd بود امروز هم انجیکس دارم نصب و کانفیگ میکنم ولی مطمعنا وب سرور iis رو نمیشه بهتر از رقبای لینوکسی خودش دونست در سطح عامش البته!(افراد خواصی هستن که تبحر دارن در وب سرورها ی ویندوز شاید کارایی رو بتونن بهینه بکنن!) در انتها باز هم بر سر بحث مصرف منابع 99درصد قدرت در اختیار لینوکس هست! و وب سرورهای مربوطش.
سلام.
دوست عزیز اگر در ابتدای راه هستید به راحتی اموزشهای مربوطه نصب وب سرور(iis) و تنظیمات مابقی اولیه در انجمن هست ولی اگر نیاز به تنظیمات خواص حرفه ایی دارید عنوان کنید دوستان متوجه بشن و همکاری بکنن باهاتون.
خودتون میتونید در حد متوسط هم تنظیمات سرعت و ... و تنظیمات امنیتی وب سرور رو انجام بدین با اموزشهای موجود.
با مهدی عزیز کاملا موافقم! Raminn مزه ی nginx بیاد زیره زبونت اصلا دیگه برای دانلود سمت هیچ کدوم از وب سرور ها نمیری!!! اگر روی آپاچی هم حرفه ای باشه کسی خیلی عالی میشه کانفیگ کرد ( البته نه برای دانلود به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه ) ولی این دوستمون همونطوری که به ما گفتند یه کانفیگ ساده میخوان که فکر میکنم با همون iis هم کارشون راه بیافته!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)