نقل قول نوشته اصلی توسط my1zarb نمایش پست ها
دلیل منطقی » تحریم
سوال منطقی تر: تحریم اش در صورتی هست که سرور تو ایران باشه یا دامنه اصلی اش ir باشه. در غیر این صورت هیچ مشکلی وجود نداره. برای خرید اش هم که راه بسیار است.

نقل قول نوشته اصلی توسط iranian-portal نمایش پست ها
سی پنل User Friendly هست و به هیمن خاطر محبوب شده
این مدت کنترل پنل های خیلی زیادی به خصوص کلوکسو رو تست کردم
به مراتب میشه گفت سی پنل خدای خدایان پنل ها نیست
مثلا نکته ای که اخیرا برام جالب بود در مورد پوینت کردن ساب دامین اینه که روی سی پنل با هر دامین جدید باید پوینت جدید تعریف کرد حتی اگر پارک بشه دامین
اما در کلوکسو کافیه شما دامین رو پارک کنید! کلیه سایب دامین ها خود به خود روی دامین اصلی که پارک کردید مجدد پوینت میشن!!
یا یک سری مسائل دیگه!!!
سی پنل کار رو راحت کرده در مقابل سایر پنل ها که ابتدای کار یکم گیج کننده به نظر میرسن
از نظر فنی cPanel ساختار های بسیار موثر و خوبی رو فراهم کرده و خیال ادمین از 0 تا 100 راحته. شما شاید خیلی از ویژگی هایی که بنده میبینم رو نبینید یا بهش بر نخورید.

نقل قول نوشته اصلی توسط AmirHosein نمایش پست ها
مگه دوس دخدره که بی خیال بشی نشی میگید؟ یه کنترل پنله دیگه این نشد یکی دیگه من برای استفاده شخصی خودم کلوکسو نصب میکنم جدیدا هم داره زدپنل رو تست میکنم
دادا قضیه ناموسی تر از این حرفاست!!

نقل قول نوشته اصلی توسط DeltaGostar نمایش پست ها
یکی از دوستان پروژه ای درست در دست اجرا دارد به قدرت و گرافیک سی پنل باشه امیداور موفق بشه
سال ها زمان خواهد برد و هزینه ها خواهد داشت تا بشه یه چیزی در حد cPanel. ( تازه باید دید در آن زمان cPanel/WHM کجاست!! :دی )