حاج آقا در این دیتاسنتر کلمهی soon دقیقاً کی هست؟ چون بنده آشنایی ندارم عرض کردم.
نوشته اصلی توسط TIZAB حاج آقا در این دیتاسنتر کلمهی soon دقیقاً کی هست؟ چون بنده آشنایی ندارم عرض کردم. متوجه نشدم منظورتون رو
نوشته اصلی توسط PENOIL متوجه نشدم منظورتون رو منظورم اینه، آخرش، آیپی کی به دست مشتری میرسه؟ میخوام بدونیم تاکی منتظر بمونیم
نوشته اصلی توسط TIZAB منظورم اینه، آخرش، آیپی کی به دست مشتری میرسه؟ میخوام بدونیم تاکی منتظر بمونیم خداییش چوپان دروغگو شدیم گفته بودین دو روز که می شد سه شنبه پنج شنبه هم تموم شد و هنوز هیچی به هیچی
هاست اشتراکی | هاست حرفه ای (پربازدید) | نمایندگی هاستینگ
نوشته اصلی توسط Mohsen6558 خداییش چوپان دروغگو شدیم گفته بودین دو روز که می شد سه شنبه پنج شنبه هم تموم شد و هنوز هیچی به هیچی من هم منتظرم ایپی دستم بیاد و دوست ندارم بیشتر از این وقت بگزره چون هر روز بیشتر مساوی هست با بک دادن پول بیشتر
نوشته اصلی توسط Mohsen6558 خداییش چوپان دروغگو شدیم گفته بودین دو روز که می شد سه شنبه پنج شنبه هم تموم شد و هنوز هیچی به هیچی البته از دست ایشون هم خارج هست، چون مطمئناً ایشون دوست نداره ضرر بکنه... انشاا... هم مشکل ایشون حل بشه هم ما... بوکهای آیپی در اروپا مشکل پیدا کرده...
PENOIL
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن