MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
الآن نمیدهند من برای همین موضوع تیکت هم زدم که اگه خواستی اینجا میگذارم متنش رو
من هم بله 24 گیگ دارم که 28تا آی پی گرفتم اما الآن نمیدهند
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
صبر میکنم شاید دوستان دیگه هم افر های خوبی داشته باشن و سرورایی داشته باشن که نخان تمدید کنن
لطفا قیمتارو هم به تومان بگید حالا تقریبیم باشه مهم نیست مثلا 200 تا 230 تومن این جوری باشه بهتر از اینه که به یورو باشه
یک رم 24 از کیم سوفی داریم
vmware
+3 ip ایتالیا
+6 ip انگلیس
+16 ip فرانسه
ویرایش توسط mehrshad.ho : December 9th, 2012 در ساعت 22:59
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
الان خود ovh پلان 16 و 32 با پردازنده نسبتا خوبی میده که برای مجازی سازی بد نیست چه اجباری کیم سوفی!
از طرفی هم پورت 100 واقعا 100 هست هم 49 یورو و 69 یوروش مناسب هست فکر کنم برای شروع کار هر چقدر سرمایه کم بخواین بزارید دیگه از این صرفه اقتصادی نداره تعداد سرور مجازی اگر با کیفیت و قصد جذب هست ایجاد کنید طوری میشه که هزینه سرور برای ابتدای کار هست در بازار سرور مجازی نیستید کمی دشوار ...
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)