-
December 29th, 2009, 10:36
عضو انجمن
پاسخ : درخواست راهنمایی برای بستن سیستم.

نوشته اصلی توسط
h_zaman06
پاور چی هست ؟ گارانتی داره ؟ فن 12 سانتی داره یا 6 سانتی ؟
گفتی فنش را عوض کردم ... منظورت فن پاور بود یا سی پی یو ؟ کارت گرافیک هم فن داره ؟
http://www.host3erver.com/up/uploads/Desktop.zip
این عکس ها رو که زیپ کردم رو دانلود کن
مشخصاتت و هر چی نیاز باشه توش هست
فن رو نمی دونم ، خودت ببین چند ساننته :دی
گارانتی نداره
تا حالا فن تعویض نشده
2 ساله دارم ازش استفاده میی کنم
کارتت گرافیک غنش اصلا صدا نداره
95% صدا از طرف پاوره
5% از سی پی یو
منتظر راهنمایی هات هستم دوست عزیز
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
-
-
December 29th, 2009 10:36
# ADS
-
December 29th, 2009, 11:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kambiz18
http://www.host3erver.com/up/uploads/desktop.zip
این عکس ها رو که زیپ کردم رو دانلود کن
مشخصاتت و هر چی نیاز باشه توش هست
فن رو نمی دونم ، خودت ببین چند ساننته :دی
گارانتی نداره
تا حالا فن تعویض نشده
2 ساله دارم ازش استفاده میی کنم
کارتت گرافیک غنش اصلا صدا نداره
95% صدا از طرف پاوره
5% از سی پی یو
منتظر راهنمایی هات هستم دوست عزیز
هر چند فن سی پی یو خیلی کثیف هست اما منم باهات موافقم که به احتمال زیاد مشکل از پاور هست ...
پیشنهاد من :
اولا ببر کیس را یه بادی توش بگیرند تا هر چی گرد و خاک داره بیاد از توش بیرون (مخصوصا هیت سینک سی پی یو) البته تو خونه هم اگه از این جاروبرقی پر قدرت ها داشته باشی خودت هم میتونی این کار رو بکنی ... فقط باد را توی فن نگیر که خرابش میکنه
دوم اینکه برو یه دونه فن 12 سانتی (دقیقا هم اندازه همینی که رو پاور هست برو بگیر) فکر کنم 1500 تومن یا 2 تومن باشه بعدش بیا کلا سیم های پاور را جدا کن .. از تو برق درش بیار ... با یک فازمتر ورودی های پاور را به هم اتصال کوتاه بکن تا ولتاژ ذخیره نداشته باشه .. بعدش 4تا پیچ رو پاور هست بازش کن ... در پاور را بردار .... بعدش 4تا پیچ فن را باز کن (از بیرون این کار انجا میشه) فن را بیار بیرون از نزدیک ترین فاصله به فن سیم هاشو بچین (یعنی بیشترش روی خود برد پاور بمونه تا توی اتصال فن جدید به راحتی به همین 2تا سیم اتصال بدیش) بعد فن جدید را جای قبلی بزار پیچهاشو ببند و سیم های سیاه و قرمز را به همون سیم هایی که از فن قبلی مونده وصل کن و دورش را به طور کامل با چسب برق عایق کن .. در پاور را بزار و پیچ هاشو ببند ... کار تمام ... فقط بهت بگم وقتی در پاور را باز میکنی به هیچ هنوان دستت به جاهای دیگه و قطعاتش نخوره .. احتمال شک الکتریکی وجود داره ... می تونی یه دستکش دستت بکنی که خیالت از این بابن هم راحت باشه ....
اما یه چیزم بگم .. پاورت قیمت خاصی نداره .. از همین هایی هست رو کیس میدند ... بنابراین اگه نخواستی فن را عوض کنی میتونی دور و بر 10 تومن خرج کنی و یه پاور نو جاش بزاری
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !
-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
-
تعداد تشکر ها از h_zaman06 به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2009, 13:57
عضو دائم
اینتل الان واسه سیستم های خانگی زیاد صرف نمی کنه ، چون سیستم اینتل دسته کم 200 تومان گرونتر از amd در میاد . در مورد سی پی یو های amd هم فرق این دو مدل در سری های اول این بود که اتلون شبیه core 2 duo بودند یعنی دو هسته ای ولی فتوم های شبیه core 2 quad بودند و چهار هسته ای ، سیستم طراحی اتلون k8 هست ولی فنوم k10 هست و کمی جدید تر و سریعتر و پایدارتر .
اما سری دوم اتلون ها هم چهار هسته ای هستند ولی یه جورایی زورکی

یعنی چهار هسته ای فنوم با اتلون در حالتی که فرکانس و کش یکی داشته باشند حدود 30 درصد تفاوت عملکرد دارند . قیمت رو هم که خودتون می تونید حدس بزنید ، اتلون ارزونتر از فنوم هستند ... و معمولا از فنوم ها برای سرورهایی که amd مصرف می کنند استفاده می شه ... این همه چیزی بود که من می دونستم .
والا من که نفهمیدیم کدوم مشخصه مال کدوم سر هست
-
-
December 29th, 2009, 15:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
babak
خوب این هم سیستم خوبیه ولی ....
1 - رم های پاتریوت رو توصیه نمی کنم ، تقلبی زیاد دارن ، گارانتی خوبی هم ندارن
2 - گارت گرافیکی هم زیاد تعریفی نداره ، فنشون بعد از یک مدت به صدا می افته
3 - در نظر بگیرید با این سی پی یو و کارت گرافیکی باید یه پاور 500 هم بگیرید که به طور متوسط 100 تومان هم هزینه اون هست .
خوب اگر کیس رو هم حساب کنیم سر جمع میشه حدود 600 تومان ... 200 تومان این ور اون ور زیاد فرق نداره

سیستم عالیست .
1. رم بسیار خوبی هست این مارک اما اصلیش را پیدا کنید. توی اینترنت هست اصلش چطوریه
2. ایشون نیاز به کارت گرافیک حرفه ای ندارند.
3. این کارت گرافیک پاور 100 هزار تومانی نیاز ندارد.
یک کیش و پاور خوب با هم نزدیک 100 تومان میشود. اما این سیستم ارزش بالایی دارد.
چرا؟
1. رم ها ddr3 هستند
2. cpu بسیار قویست نسبت به قیمتش و چهار هسته ای
3. هارد بسیار سرعت خوبی دارد با مشخصات عالی
4. مین بورد بسیار عالیست
رم های ddr2 دیگر از رده خارج خواهند شد و رم های ddr3 جای آن را میگیرند.
راستی اگر مدتی صبر کنید آخر های زمستان قیمت ها پایینتر هم میاید.
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
روی این ست هم میتونید فکر کنید :
CPU : Intel Core 2 Quad Q8200 - 2.33GHz - 45 nm 155T
MB : GIGABYTE - EP43T-UD3L 120T
RAM : GEIL- Dual Channel 2GB - 1333-(2x1GB) 72T
HDD : Western Digital - SATA 2 - 500GB + / 32mb buffer 65T
ارائه مستقیم خدمات شرکت SUBHOSTING.NET در ایران
سرور های کاملا مدیریت شده مجازی و اختصاصی - ارائه و مدیریت کامل Cluster - پشتیبانی 24/7
jalal[at]subhosting[dot]net
-
-
January 1st, 2010, 21:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
h_zaman06
هر چند فن سی پی یو خیلی کثیف هست اما منم باهات موافقم که به احتمال زیاد مشکل از پاور هست ...
پیشنهاد من :
اولا ببر کیس را یه بادی توش بگیرند تا هر چی گرد و خاک داره بیاد از توش بیرون (مخصوصا هیت سینک سی پی یو) البته تو خونه هم اگه از این جاروبرقی پر قدرت ها داشته باشی خودت هم میتونی این کار رو بکنی ... فقط باد را توی فن نگیر که خرابش میکنه
دوم اینکه برو یه دونه فن 12 سانتی (دقیقا هم اندازه همینی که رو پاور هست برو بگیر) فکر کنم 1500 تومن یا 2 تومن باشه بعدش بیا کلا سیم های پاور را جدا کن .. از تو برق درش بیار ... با یک فازمتر ورودی های پاور را به هم اتصال کوتاه بکن تا ولتاژ ذخیره نداشته باشه .. بعدش 4تا پیچ رو پاور هست بازش کن ... در پاور را بردار .... بعدش 4تا پیچ فن را باز کن (از بیرون این کار انجا میشه) فن را بیار بیرون از نزدیک ترین فاصله به فن سیم هاشو بچین (یعنی بیشترش روی خود برد پاور بمونه تا توی اتصال فن جدید به راحتی به همین 2تا سیم اتصال بدیش) بعد فن جدید را جای قبلی بزار پیچهاشو ببند و سیم های سیاه و قرمز را به همون سیم هایی که از فن قبلی مونده وصل کن و دورش را به طور کامل با چسب برق عایق کن .. در پاور را بزار و پیچ هاشو ببند ... کار تمام ... فقط بهت بگم وقتی در پاور را باز میکنی به هیچ هنوان دستت به جاهای دیگه و قطعاتش نخوره .. احتمال شک الکتریکی وجود داره ... می تونی یه دستکش دستت بکنی که خیالت از این بابن هم راحت باشه ....
اما یه چیزم بگم .. پاورت قیمت خاصی نداره .. از همین هایی هست رو کیس میدند ... بنابراین اگه نخواستی فن را عوض کنی میتونی دور و بر 10 تومن خرج کنی و یه پاور نو جاش بزاری

سلام
یدونه از این دستگاه های دمنده پیدا کردم اسمش یادم نیست
خواک روبی کردم خفن
کیس نو شد :دی
حالا فهمیدم صدای فن سی پی یو بیشتر از پاوره
می خوام بهترین فن موجد در باار رو برای سی پی یو بگیرم
چی پیشنهاد میدی ؟
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
-
-
January 1st, 2010, 23:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kambiz18
سلام
یدونه از این دستگاه های دمنده پیدا کردم اسمش یادم نیست
خواک روبی کردم خفن
کیس نو شد :دی
حالا فهمیدم صدای فن سی پی یو بیشتر از پاوره
می خوام بهترین فن موجد در باار رو برای سی پی یو بگیرم
چی پیشنهاد میدی ؟
فن های زیادی تو بازار هست ... گرین یه مدل داره که معروفه اما قیمتش فکر کنم دور بر 50 -60 باید باشه که بیشتر میگیرند برای کارهای اورکلاک
اما خودم بیشتر کولر مستر را می پسندم ... هم قیمتش مناسبه هم گارانتی خوبی داره ... هم مارکه معروفی هست ... و مهم تر از همه کارایی خوبی هم داره
لینکش را هم که توی پست های قبلی بهت دادم .. به مدل هاش یه نگاهی بنداز ... هر کدوم به بودجه می خوره بگیر ... اگه هزینش مهم نیست که یه دونه از اینا بگیر که بدون فن هست (تا دیگه اصلا صدایی نشنوی
) اما خوب قیم هاش دور بر 70 به بالا باید بشه ... اما کلا هر چی می خوای بگیری ببین ماکزیمم صدای تولیدی چند دسی بل هست ... اینایی که زیر 25 -24 هست مدل های خوبی هستند ... زیر 18 مک اصلا دیگه آدم نمی شنوه ... در ضمن دقت هم بکن که به سوکت سی پی یو ت بخوره (معمولا همشون می خورند و مشکلی ندارند)
یه مدل میتونه این باشه : Darya Computer
اینو الان خودم دارم استفاده میکنم ... مدل خوبی هست ... صداش کمه (البته با برنامه تنظیم دما سرعتش رو کاملا کم کردم) ... در کل شبها که کامپیوتر روشن هست ... مشکلی با صداش ندارم ... خوب هم خنک میکنه ... دمای پردازنده معمولا روی 45 تا 50 هست (البته من amd ) دارم ...
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !
-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
-
تعداد تشکر ها از h_zaman06 به دلیل پست مفید