موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
فن های زیادی تو بازار هست ... گرین یه مدل داره که معروفه اما قیمتش فکر کنم دور بر 50 -60 باید باشه که بیشتر میگیرند برای کارهای اورکلاک
اما خودم بیشتر کولر مستر را می پسندم ... هم قیمتش مناسبه هم گارانتی خوبی داره ... هم مارکه معروفی هست ... و مهم تر از همه کارایی خوبی هم داره
لینکش را هم که توی پست های قبلی بهت دادم .. به مدل هاش یه نگاهی بنداز ... هر کدوم به بودجه می خوره بگیر ... اگه هزینش مهم نیست که یه دونه از اینا بگیر که بدون فن هست (تا دیگه اصلا صدایی نشنوی) اما خوب قیم هاش دور بر 70 به بالا باید بشه ... اما کلا هر چی می خوای بگیری ببین ماکزیمم صدای تولیدی چند دسی بل هست ... اینایی که زیر 25 -24 هست مدل های خوبی هستند ... زیر 18 مک اصلا دیگه آدم نمی شنوه ... در ضمن دقت هم بکن که به سوکت سی پی یو ت بخوره (معمولا همشون می خورند و مشکلی ندارند)
یه مدل میتونه این باشه : Darya Computer
اینو الان خودم دارم استفاده میکنم ... مدل خوبی هست ... صداش کمه (البته با برنامه تنظیم دما سرعتش رو کاملا کم کردم) ... در کل شبها که کامپیوتر روشن هست ... مشکلی با صداش ندارم ... خوب هم خنک میکنه ... دمای پردازنده معمولا روی 45 تا 50 هست (البته من amd ) دارم ...
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)